Dropbox voortaan Nederlandstalig op iOS

Dropbox voor iPhone en iPad is nu Nederlandstalig. De app laat je ook makkelijker Dropbox voor Windows of Mac opzetten.
Bart Breij - · Laatst bijgewerkt:

Dropbox iPhone iPad NederlandsDe populaire clouddienst Dropbox is voortaan Nederlandstalig. Een nieuwe update zorgt ervoor dat de applicatie voor iPhone en iPad in onze moerstaal is uitgevoerd. Versie 3.2 van de app zorgt er ook voor dat je Dropbox op je computer makkelijker op kan zetten als je dat nog niet hebt gedaan. Je kiest voor de optie ‘Een computer koppelen’ in de instellingen en je scant een soort QR-code in je webbrowser met de iPhone-app.

Het uploaden van bestanden naar Dropbox vanaf andere applicaties is ook makkelijker geworden. Als je vanaf een andere app de optie ‘Open in Dropbox’ kiest, krijg je in Dropbox een scherm te zien waarop je meteen drie recente mappen kan kiezen om het bestand of de bestanden naar up te loaden. Handiger bestandsbeheer is er ook op de Favorieten-pagina, ofwel de lijst met bestanden die je zonder internetverbinding bij de hand hebt. Je kan ze nu vasthouden en naar boven en onderen verplaatsen.

Dropbox 3.2 moet verder toegankelijker zijn geworden voor gebruikers van de VoiceOver-stand van de iPhone en er moeten ‘heel veel fouten’ uit de app zijn gehaald.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 juli 2014, 23:22
Categorieën Apps, Diensten
Onderwerpen cloud, dropbox

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.