Alive-Live-Photo-Filter

Met Alive versier je Live Photos met filters en effecten

Met Alive kun je Live Photos na afloop versieren met allerlei verschillende filters en andere grafische effecten. Deel je creatie daarna als Live Photo, gif of video.

Alive-Live-Photo-Filter

De grote trekpleister van de iPhone 6s en iPhone 6s Plus is natuurlijk de verbeterde camera, maar ook de geanimeerde Live Photos die je kiekjes tot leven laten komen. Deze korte animaties kun je echter niet van een filter voorzien, maar daar brengt Alive nu verandering in.

Live Photos laten een foto een paar seconden tot leven komen als je stevig op het scherm van de iPhone tikt. Gek genoeg zijn Apple’s fotobewerkopties niet voor Live Photos beschikbaar, al hoef je die dankzij Alive niet lang te missen.

Alive heeft 29 filters om uit te kiezen

In de app staan al je Live Photos overzichtelijk opgesteld. Door er een te selecteren kun je de foto aanpassen met filters en effecten. Je hebt de keuze uit 29 verschillende filters, maar kunt ook handmatig de helderheid en het contrast aanpassen.

Terwijl je de Live Photo bewerkt kun je op ieder moment een preview van het eindresultaten opvragen door stevig op het 3D Touch-display van de iPhone 6s of iPhone 6s Plus te drukken. Na afloop kun je het resultaat opslaan of direct delen als Live Photo, GIF, foto of video.

Sinds mensen Live Photos gemaakt en gedeeld worden zijn er al allerlei apps in de App Store verschenen die inspelen op de functie. Zo kun je de animaties gemakkelijk naar gifjes omzetten met Live GIF en kun je zelfs zonder een iPhone 6s een soort Live Photo maken met Live Pictures Cam.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 november 2015, 14:33
Categorie Apps
Onderwerp live photos

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.