Koning Willem-Alexander en een AirTag

Reacties voor: Nederlander stuurt AirTag naar koning Willem-Alexander [video]

De AirTag voor de koning
Een opmerkelijke video is sinds kort te vinden op YouTube: een Nederlander stuurde een AirTag naar koning Willem-Alexander. De video beschrijft de rit van de tracker.
Daniel Vischjager - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 12 reacties

  1. Leuk filmpje, iemand enig idee wat er is met het geluid. Luisterend op m’n AirPods lijkt dit mee te bewegen als ik mijn hoofd beweeg. Als ik direct van YouTube afspeel klinkt het normaal.

  2. Op welke wijze kun je de afgelegde route of terwijl route geschiedenis van een airtag raadplegen ? Welke app of software wordt er gebruikt ?

  3. Volgens mij woont WA al een tijdje niet meer in Eikenhorst 😉

  4. Origineel geplaatst door Hakki
    Op welke wijze kun je de afgelegde route of terwijl route geschiedenis van een airtag raadplegen ? Welke app of software wordt er gebruikt ?

    Dat gebeurt door Op de mac automator eens in de zoveel tijd een achermafdruk te maken van het programma Zoek
    Mijn”

  5. Nou lekker dan. Ik kan dus bij iemand in de tuin zo’n ding neerleggen en dan weet ik precies wanneer diegene er is en ook wanneer niet. Lekker speelgoed voor inbrekers en ander tuig nu iedereen z’n bluetooth aan heeft vanwege de corona app.

  6. Gebruiken ze nog steeds typemachines in het Koninklijk huis? 😆

  7. Zo volg ik m’n ex nog steeds 🤭

  8. Origineel geplaatst door ®️utge®️
    Nou lekker dan. Ik kan dus bij iemand in de tuin zo’n ding neerleggen en dan weet ik precies wanneer diegene er is en ook wanneer niet. Lekker speelgoed voor inbrekers en ander tuig nu iedereen z’n bluetooth aan heeft vanwege de corona app.

    Je ziet heel snel wanneer er een vreemde AirTag is (je krijgt een melding). Het gevaar zit ‘m in een niet zo vreemde AirTag van een kwaadwillende bv als cadeau gegeven maar zonder er zelf gebruik van te maken.

  9. @Bas: Dit is een nieuwe feature!

  10. Origineel geplaatst door ®️utge®️
    Nou lekker dan. Ik kan dus bij iemand in de tuin zo’n ding neerleggen en dan weet ik precies wanneer diegene er is en ook wanneer niet. Lekker speelgoed voor inbrekers en ander tuig nu iedereen z’n bluetooth aan heeft vanwege de corona app.

    Dit is eigenlijk best gevaarlijk

  11. Origineel geplaatst door Farl
    Gebruiken ze nog steeds typemachines in het Koninklijk huis? 😆

    Misschien is het een penionado die dit het fantastisch vind om te doen en af en toe nog wat brieven beantwoord

  12. @Bas: Op een of andere manier wordt soms Spatial Audio automatisch ingeschakeld. Staat bij mij altijd uit, maar stond bij dit filmpje ook automatisch aan.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.