Reacties voor: Gerucht: ‘Volgende AirPods kun je in 15 minuten opladen’

De volgende generatie AirPods kun je mogelijk in 15 minuten volledig draadloos opladen van 0 tot 100%. Dat beweert een geruchtenlekker, die bovendien claimt dat er pas in iOS 13.1 een donkere modus voor de iPhone beschikbaar komt.

Reacties: 4 reacties

  1. Niet heel boeiend ofzo. Huidige AirPods zijn opgeladen in 20 minuten. Laten ze eerst beter de dingen fixen wat niet goed werkt, zoals de HomePod of bepaalde functies op de iPhone.

  2. Draadloos opladen voor de iPhone vind ik een pluspunt. ‘s Avonds in het donker zonder te pielen op mijn in-nachtkastje-ingebouwde Qi-lader leggen scheelt een hoop ergernis. Of in de autohouder met Qi-lader, idem. Maar om nou mijn AirPods draadloos op te laden… Heb ik liever een wat kleinere case, die maar eens in de zoveel dagen met een kabel moet worden opgeladen. Maar goed, in het kader van alles naar draadloos snap ik het wel.

    Een mattere afwerking ben ik wel voor, zie je de krassen minder goed op 😀

  3. @Prana: Zal hopelijk (en waarschijnlijk) dezelfde afwerking zijn als voor die nieuwe Apple Pencil

  4. @Prana: Thx voor deze aha erlebnis. Ik zal thuis eens met dubbelzijdig plakband kijken of ik ook een qi-lader onder mijn nachtkastje kan plakken. Wilde eerst weer zo een houten blok kopen met Qi, maar dit zou ook kunnen werken.
    Even kijken of het ook door 0,5 cm glas heen kan opladen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.