Reacties voor: Gerucht: ‘AirPods 2 verschijnen op 29 maart’

Er is opnieuw een bron die beweert dat de AirPods 2 op 29 maart in de winkels liggen. Betekent dit dat we nu echt niet meer lang hoeven te wachten op de AirPods 2?
Lees het complete artikel → Gerucht: ‘AirPods 2 verschijnen op 29 maart’

Reacties: 12 reacties

  1. Als het alleen een draadloze case is dan is de upgrade voor mij niet interessant. En ik denk dat ik niet alleen sta hier in. Als ik om mij heen kijk die allemaal een nieuwere versie iPhone hebben dan hebben de meeste nog steeds geen draadloze lader ervoor. De meesten gebruiken gewoon een kabel op hun nachtkastje. Ik gebruik wel een draadloze lader, maar dat is een staande en zal wellicht niet eens de case kunnen laden omdat de spoelen meer in het midden zit van de lader ondanks dat er twee in zitten.

  2. @JeroenT: en de prijs zal een upgrade krijgen.

  3. Top! Ga ik die op 29 maart pre-orderen! Wacht al heel lang op de nieuwe AirPods 🎉

  4. Een brexit grap 🤔

  5. Ben benieuwd of de nieuwe functies tof genoeg zijn om te upgraden.

  6. Het nut van ‘draadloos’ opladen voor AirPods ontgaat mij volledig. Zeker gezien de oplaadfrequentie (om de paar dagen). Wel zo eenvoudig om de podcase dan gewoon aan de draad op te laden, die je dan zonodig ook ergens in een hoekje kan wegmoffelen.
    De huidige 1 werken nog uitstekend. Tenzij de geluidskwaliteit heftig verbetert, geen noodzaak om de 2 aan te schaffen. Veegoptie voor volume zou wel handig zijn.

  7. Draadloos opladen is voor mij niet voldoende om ze te kopen. Ik heb een bureautje met een uitschuifbare plank. Daar ligt een stekkerdoos met alle laders/kabels die ik vaak gebruik. Allemaal van een label voorzien zodat ik ik één oogopslag kan zien welke lader voor welk apparaat is. Dit systeem werkt perfect. Maar zodra ze noicecanceling krijgen dan ga ik meteen overstag

  8. Draadloos opladen hoeft van mij niet. Doe ik met mijn telefoon ook zelden (alleen op het werk..)

    Noise canceling zou voor mij juist een reden zijn om ze niet aan te schaffen. Ik gebruik mijn airpods voornamelijk buiten tijdens wandelen, fietsen of autorijden.

    Verbeterde batterij zou voor mij wel een pluspunt zijn.

  9. Draadloos opladen is juist voor mij de standaard geworden. Weg met die kabelzooi! Ideaal. Op mijn werk hoef ik de tel niet op te laden. Mijn iPhone XS max gaat makkelijk een dag mee.

    AirPods 1 zijn voor mij de komende jaren nog wel goed genoeg. Tenzij het geluid sterk verbeterd wordt. Maar dan nog… 180€ is veel geld om nogmaals uit te geven voor AirPods

  10. In tegenstelling tot de meeste reacties hier, ben ik een enorme fan van draadloos opladen. Ik wacht juist op de AirPods 2 voor de draadloos oplaadbare case. Als ik naar bed ga leg ik mijn telefoon en watch op de lader en klaar. Momenteel heb ik draadloze JBL oordopjes en deze moet ik opladen met kabel en gevolg hiervan is dat ik het niet doe en ze daardoor altijd leeg zijn. Als ik ze gewoon op mijn nachtkastje kon leggen en ze zouden opladen, dat zou top zijn 🙂

  11. Draadloos opladen vind ik wel fijn. Verder moeten we ook geen mega grote sprongen verwachten, het zijn immers oortelefoons.
    Denk dat veel mensen die de AirPods vanaf het begin hebben wel weer bijna toe zijn aan nieuwe, na 2,5 jaar.

  12. Origineel geplaatst door J
    Draadloos opladen is juist voor mij de standaard geworden. Weg met die kabelzooi! Ideaal. Op mijn werk hoef ik de tel niet op te laden. Mijn iPhone XS max gaat makkelijk een dag mee.

    AirPods 1 zijn voor mij de komende jaren nog wel goed genoeg. Tenzij het geluid sterk verbeterd wordt. Maar dan nog… 180€ is veel geld om nogmaals uit te geven voor AirPods

    Ik koop die van jou wel over dan voor 100 😉

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.