Reacties voor: Action Menu ondersteunt iOS 4 en iPad (jailbreak)

Action Menu ondersteunt sinds de nieuwste versie iOS 4 en de iPad. Selecteer een tekst en kies een bepaalde actie, zoals plaatsen op Twitter of opzoeken in Google Maps.
Vincent Davids -

Reacties: 25 reacties

  1. Er moet voor mij nu echt nog een Killer Feature komen om me iPhone 4 op iOS 4 te Jailbreaken, dit is hem niet…

  2. Is er ook een jailbreak app voor swype op de iPhone ?

  3. Action menu loopt soms toch nog vast op iOS4. Het Paste History menu loopt vast en in de quickcompose modus van Bitesms werkt Favorieten niet.

    Vraagje: welke meerwaarde biedt het basispakket Action Menu bovenop het standaard copy/paste van ios4 zelf?

  4. Echte goede reden om te jailbreaken ?? Simple vrijheid

  5. Met ios4 op mijn 3GS werd mijn iphone hiermee trager, dus weer verwijderd.

  6. Met welke fax service zou het werken? Ik kan er helemaal niets over vinden. Bestaan er echt goede fax services dan? Niet toch?

  7. Origineel geplaatst door rodeyseijkens
    Er moet voor mij nu echt nog een Killer Feature komen om me iPhone 4 op iOS 4 te Jailbreaken, dit is hem niet…

    Ik deel je mening. Alles waarvoor mensen nu hun iPhone jailbreaken heeft óf invloed op de snelheid/gebruiksgemak van het toestel of met illegaal downloaden van Apps te maken.

  8. Na installatie bleek dat inzoomen op het paypall-formulier niet meer mogelijk was … ja, ik wilde zelfs meteen het Plus Pack erbij kopen.
    Na een reboot bleek meteen dat Action Menu niet goed samenwerkte met SBRotator aangezien m’n springboard iedere keer crashte.
    Enfin, na 5 minuten Action Menu uninstalled en m’n 3GS deed het weer zoals ik dat wil dat ie functioneert.

  9. Origineel geplaatst door Frank van Manen
    Origineel geplaatst door rodeyseijkensEr moet voor mij nu echt nog een Killer Feature komen om me iPhone 4 op iOS 4 te Jailbreaken, dit is hem niet…Ik deel je mening. Alles waarvoor mensen nu hun iPhone jailbreaken heeft óf invloed op de snelheid/gebruiksgemak van het toestel of met illegaal downloaden van Apps te maken.

    sorry hoor maar dan weet je niet waar je het over hebt. Als je zelf geen reden kunt bedenken om te jailbreaken zul het het inderdaad niet nodig hebben.

  10. Origineel geplaatst door Reddog
    Origineel geplaatst door Frank van ManenOrigineel geplaatst door rodeyseijkensEr moet voor mij nu echt nog een Killer Feature komen om me iPhone 4 op iOS 4 te Jailbreaken, dit is hem niet…Ik deel je mening. Alles waarvoor mensen nu hun iPhone jailbreaken heeft óf invloed op de snelheid/gebruiksgemak van het toestel of met illegaal downloaden van Apps te maken.sorry hoor maar dan weet je niet waar je het over hebt. Als je zelf geen reden kunt bedenken om te jailbreaken zul het het inderdaad niet nodig hebben.

    Een goed punt heb je hier, Ze hebben geen idee waarvoor je kunt/moet jealbreaken.

  11. zonder jailbreak is een iphone4 niet een iphone4, maar een iphone 2!
    ik wacht nog op blindtype!

  12. @nibs: en wat merk je van die vrijheid als je niets uit cydia installeerd?

  13. Het lijkt er sterk op dat ik net via jailbreakme.com mijn iPhone 4 gebricked heb. Hij doet na een restart (update Cydia) niets anders meer dan het apple logo laten zien (zonder de bekende pixel line). HELP!

  14. @Sebastiaan:
    1. soft reset proberen? (ronde knop onderaan samen met de aan/uit knop ingedrukt houden voor 7 sec)
    2. ronde knop onderaan ingedrukt houden, tegelijkertijd je iphone koppelen aan de pc en de ronde knop net zo lang ingedrukt houden tot dat je iphone wordt herkend door je itunes, dan herstellen (jailbreak gaat weg en je moet de nieuwste ios4 versie erop doen)
    3. soft reset (hier boven uitgelegd) uitvoeren, maar dit keer tijdens het wachten de iphone koppelen aan itunes.

    dit moet helpen, anders oeiiiii

  15. @Reddog:

    Ik had voorheen me iPhone 3G en 3GS gejailbreaked dus ik weet wat ik mis en dat is nu eigenlijk alleen de Gameboy Apps van Zod, maar alleen daar voor ga ik hem niet jailbreaken…

    Of in iedergeval nog niet 😛

  16. Is er ook NL taal voor shapewriter?

  17. THNX optie 2 werkt!
    @tattu:

  18. Origineel geplaatst door Reddog
    Origineel geplaatst door Frank van ManenOrigineel geplaatst door rodeyseijkensEr moet voor mij nu echt nog een Killer Feature komen om me iPhone 4 op iOS 4 te Jailbreaken, dit is hem niet…Ik deel je mening. Alles waarvoor mensen nu hun iPhone jailbreaken heeft óf invloed op de snelheid/gebruiksgemak van het toestel of met illegaal downloaden van Apps te maken.sorry hoor maar dan weet je niet waar je het over hebt. Als je zelf geen reden kunt bedenken om te jailbreaken zul het het inderdaad niet nodig hebben.

    Kom dan om z’n minst met een voorbeeld, voordat je commentaar geeft op mijn conclusie.

  19. @Frank van Manen: conclusie? Gebaseerd op wat? Mogelijk is het in je kennissenkring zo, dat geldt niet voor iedereen met een jailbreak. Veel te kort door de bocht en niet gebaseerd op enig onderzoek naar zinvolle toepassingen. Want daar zijn er nu juist enorm veel van! Maar goed, jij had je je conclusie reeds getrokken…

  20. vind het wel jammer dat je zo vaak moet betalen voor deze dingen tegenwoordig. snap het wel je krijgt er betere spullen voor en ze werken nu ook vaker goed enz. maar vindt het jammer daardoor kan ik het gewoon niet nemen heb geen paypal account fz iets.

  21. Faxen… Als er nou iets overbodigers dan dat is :’)

  22. Origineel geplaatst door gielk
    vind het wel jammer dat je zo vaak moet betalen voor deze dingen tegenwoordig. snap het wel je krijgt er betere spullen voor en ze werken nu ook vaker goed enz. maar vindt het jammer daardoor kan ik het gewoon niet nemen heb geen paypal account fz iets.

    Dan neem je toch een paypal account. …

  23. hmm, sinds Action Menu op m’n 3Gs crasht ‘ie continu…. #heeftudatook?

  24. Origineel geplaatst door Bas
    Origineel geplaatst door DavidIs er ook een jailbreak app voor swype op de iPhone ?http://www.shapewriter.com/iphone.html

    Daarmee kan je toch alleen in de App zelf swypen. Beetje nutteloos, moet je nog copy pasten naar mail / sms…

    Ik zou het liefst willen switchen emoji / gewoon / swype etc

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.