Action Menu ondersteunt iOS 4 en iPad (jailbreak)

Action Menu ondersteunt sinds de nieuwste versie iOS 4 en de iPad. Selecteer een tekst en kies een bepaalde actie, zoals plaatsen op Twitter of opzoeken in Google Maps.

Action Menu ondersteunt iOS 4Knippen en plakken in Safari of een andere iPhone-applicatie is voor veel mensen al voldoende, maar voor wie meer nodig heeft is er Action Menu. Wat als je een bepaald citaat van Nelson Mandela direct wilt twitten? En wat als je een adres ziet staan, en je wilt de locatie snel zien op Google Maps? Met Action Menu kun je snel een bepaalde handeling uitvoeren met een geselecteerde tekst. De nieuwste versie van de app ondersteunt iOS 4, de iPad en het Retina Display. Downloaden kan alleen met een gejailbreakte iPhone en via Cydia.

Er is een gratis versie beschikbaar met enkele basisfuncties, maar er is ook een betaalde versie voor die-hards. Met het Plus Pack (2,99 dollar voor zes extra functies) kun je een geschiedenis bijhouden van geknipte stukken tekst. Daarnaast integreert ‘Lookup’ verschillende sites, zoals Google Search, Wikipedia, een woordenboek en Google Translate. Met Tweet verzend je een tekst naar Twitter. Daarnaast is het mogelijk om snel een adres te vinden in Google Maps, om te zoeken in Safari of Twitter voor de iPhone en om bepaalde teksten up te loaden naar Pastie.org om berichten snel te delen.

Misschien dat Apple in de toekomst een servicemenu integreert in iOS. Onlangs presenteerde Chris Clark deze suggestie. Wanneer je een tekst selecteert, dan staat er naast de knop ‘Copy’ de tekst ‘Services’. Alle diensten zijn te gebruiken vanuit de actieve toepassing. Heb je bijvoorbeeld een tekst die je per fax wilt versturen, dan kun je die vanuit elke tekst-applicatie versturen met de fax-service. Een voorbeeld van deze service is hieronder te zien.

Via: iClarified

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 22 augustus 2010, 17:46
Categorie Jailbreak
Onderwerpen cydia, jailbreak, knippen

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.