WTFJeans maakt tuinbroek met iPad-zak

WTFJeans maakte eerder al een broek met een speciale iPhone-zak erin, nu heeft het Franse bedrijf een tuinbroek ontworpen waarin j je iPad kunt meenemen.

WTFJeans v2.0Je iPad meenemen in je broekzak? Het is mogelijk met het nieuwe model van WTFJeans. Eerder maakte dit Franse kledingbedrijfje voor geeks al een broek met een speciale gevoerde zak voor je iPhone. Nu hebben de ontwerpers een tuinbroek gemaakt met een grote, gevoerde iPad-zak op je buik.

Naast de borstzak voor de iPad zit er ook een gevoerde broekzak voor je iPhone in de broek en ook je USB-stick kun je veilig meenemen in je broekzak. De stiksels van de broek hebben de kleur van het Twitterlogo.

Het prototype van de broek is inmiddels af en het is de bedoeling dat hij vanaf december te koop is op internet. Waar WTFJeans eerder werkte met pre-orders kun je de tuinbroek ook pas echt in december bestellen. Voor het zover is, zoeken de makers nog wel een investeerder.

WTFJeans lijkt de eerste kledingfabrikant die een broek maakt met een iPad-zak. Eerder kwamen er al wel een pak, een trenchcoat, een vest, een t-shirt en een jurkje op de markt, die stuk voor stuk een grote zak hebben, waar je je iPad in kwijt kan.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 23 augustus 2010, 9:08
Categorie Accessoires
Onderwerp kleding

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.