App Store warp iconen

Reacties voor: Nederlandse ACM wil conflict met Apple naar Europees niveau trekken

De Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) vindt dat de kosten van Apple's App Store in strijd zijn met de mededingingsregels in de EU.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Ik denk dat we anno nu wel andere dingen hebben om ons druk over te maken dan Apple.. ik noem energiemaatschappijen, zorgverzekeraars etc. ze rijden allemaal een dikke auto de vermogens rijzen de pan uit en de gemiddelde burger mag steeds meer betalen.. maar laten we ons vooral druk maken of Apple niet iets ‘verkeerds’ doet! Lekker bezig ACM, keep up the good work

    • De ACM pakt mijns inziens Apple terecht hierom aan, omdat appontwikkelaars momenteel geen andere keuze hebben dan het afdragen van deze 30%.

      • Ze hebben de keuze de app niet in de Appstore uit te brengen! Vanaf dag 1 staat Apple in voor onze veiligheid daar worden enorme bedragen in geïnvesteerd en ik kan goed begrijpen dat Apple daar een deel van terug wilt. Het is en blijft een retailbedrijf en zonder winst houdt het snel op. En alsnog zie ik liever dat andere bedrijven worden aangepakt op hun woekergedrag ipv van een electronicabedrijf. Dit is geen levensvoorziening maar de eerder genoemde dingen wel en dat daar enorme winsten worden gemaakt, mensen noodgedwongen in de kou zitten of sommige mensen hun zorg niet kunnen betalen vind ik zorgwekkender dan Apple die in mijn ogen gewoon hun rechtmatige 30% pakken.

    • Dat doen ze ook…..maar daarover hoor je niets op deze Apple site.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.