Reacties voor: Accessoire: Draaibare PED3 bureauhouder

PED3 is een spectaculair vormgegeven iPhone dock voor het bureau. Bijzonder is dat je de houder kunt draaien, zodat je films in liggend formaat kunt kijken.
Lees het complete artikel → Accessoire: Draaibare PED3 bureauhouder
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Reacties: 4 reacties

  1. Geheugenkaartjes?!? :-p

  2. wow een bureauhouder.. man je moet echt wel een onzettende freak zijn als je dit koopt. Wie gaat nou een filmpje kijken als hij/zij thuis op z’n iphone. Dan zet je je tv toch aan of je computer, dan ga je toch niet op zn klein schermpje lopen turen. Handige plek voor als je snel de deur uit moet..!? je kan het ook gewoon op een tafel oid leggen?

  3. Weet niet hoe jouw bureau eruit ziet, maar de mijne ongeveer zo. Dan is het wel handig om alle belangrijke spullen op een vaste plek te hebben. Zoals de Meeting Point op het station: een bordje dat overal bovenuit steekt.

    Ehm, in plaats van video’s moet je misschien fotodiashow invullen. Het gebeurt mij trouwens regelmatig dat ik matig interessante video’s/videopodcasts op de telefoon bekijk, terwijl ik ondertussen doorwerk. Ik wil dan wel van bijv. een opgenomen tv-programma zien of er nog wat interessants tussen zit, maar er niet met volle verstand naar kijken. Zelfs met een 20″ scherm wil ik dan wel het hele scherm beschikbaar hebben om te werken, dus dan is zo’n houder vlak naast je beeldscherm wel handig. Misschien moeilijk voorstelbaar als je niet val multitasken houdt.

  4. Multitasken???

    Ik vind het wel heel erg ver gaan als jij naar 2 verschillende beeldschermen aan het kijken bent… Heb je niets beters te doen?

    Multitasken prima, maar dan wel functioneel…

    Trouwens, misschien kun je je bureau opruimen, dat scheelt je weer zo’n achterlijk apparaat…

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.