Accessoire: Draaibare PED3 bureauhouder

PED3 is een spectaculair vormgegeven iPhone dock voor het bureau. Bijzonder is dat je de houder kunt draaien, zodat je films in liggend formaat kunt kijken.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

Deze hadden we al eerder opgemerkt, maar waren er nog niet eerder aan toegekomen: de PED3, een bureauhouder voor de iPhone met twee duidelijke voordelen. Ten eerste kun je de houder draaien, zodat je de PED3 ook liggend kunt gebruiken voor het bekijken van video’s. Ten tweede ziet de PED3 er mooi uit en het neemt minder ruimte in op je bureau. De voet kun je namelijk gebruiken als vaste plek voor je portemonnee, geheugenkaartjes en andere spullen die je snel wilt meegraaien als je de deur uit moet.

De witte iPhone-dock past niet meer goed in je ‘bureau-interieur’ als je net van Apple-wit naar Apple-zwart bent overgestapt. De PED3 is dan een mooie oplossing: zeven plastic grijpers houden de iPhone in een stevige greep. Producent Tought Out was al bekend als maker van iPod-cradles. De PED3 is voor $40 te koop en wordt ook internationaal verzonden.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 30 april 2012, 15:44
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.