Reacties voor: Nieuwste iOS-versie verklapt komst van snelste iPad-chip ooit

In de code van iOS 14.5 en iPadOS 14.5 is een verwijzing naar een nieuwe chip opgedoken, namelijk de A14X. Deze chip is zeer waarschijnlijk bedoeld voor de aankomende iPad Pro.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 8 reacties

  1. Mooie nieuwe iPad Pro wordt dat. Zal ook leuk prijskaartje aan komen hangen gok ik. Word wel lastig om straks te kiezen voor iPad Pro, MacBook Air of MacBook Pro. Komt allemaal zo dicht bij elkaar te liggen.

  2. Origineel geplaatst door Knoezelbos
    Mooie nieuwe iPad Pro wordt dat. Zal ook leuk prijskaartje aan komen hangen gok ik. Word wel lastig om straks te kiezen voor iPad Pro, MacBook Air of MacBook Pro. Komt allemaal zo dicht bij elkaar te liggen.

    Ze zullen steeds meer op elkaar gaan lijken.
    Ik zit ook steeds van welke ga ik nu gebruiken of neem ik mee want ik heb ze allebij

  3. Elke nieuwe chip is toch de snelste ooit gemaakt

  4. Zolang er geen Big Sur op draait is alle extra snelheid wat mij betreft verwaarloosbaar. De gui is te beperkt, apps zijn nog steeds qua omvang niet te vergelijken met applicaties. Xcode mist etc etc etc. Leuk die giga snelle cpu, maar sinds de eerste iPad Pro totaal geen reden voor nog meer snelheid. Tijd dat Apple de pro gaat inzetten als lichte MacBook met touchscreen. Voor de liefhebbers dan een keuze. Bovendien kunnen ze dan de omzet met de toetsenbord hoes verveelvoudigen.

  5. @Eric: Idd, 🤣😂😆 moet zijn … tot nu toe…

  6. Origineel geplaatst door Eric
    Elke nieuwe chip is toch de snelste ooit gemaakt

    Haha dat was ook het eerste wat ik dacht.

  7. Toen de A14 uitkwam was de A12Z nog steeds de snellere chip dus de nieuwste is zeker niet altijd de snelste

  8. Kan niet wachten om mijn huidige ipad pro te vervangen voor de 12,9 versie. Ik las wat over te beperkt maar ik doe echt alles met mijn ipad. Van mijn flitsers besturen in de studio tot bankieren. Enige wat ik echt mis is CaptureOne om mijn foto’s(raw 55 tot 200mb per foto) te editten. Dus hoe sneller hoe beter! Dan kan ik de macbook pro ook thuis laten met reizen.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.