8GB iPhone 5c nu ook in Nederlandse en Belgische Apple Store verkrijgbaar

De 8GB iPhone 5c wordt vanaf vandaag verkocht in de Nederlandse online Apple Store. De iPhone 5c 8GB kost daar 549 euro.

iPhone 5c 8GBNa een lang onderhoud in de online Apple Store, heeft Apple het 8GB-model van de iPhone 5c geïntroduceerd in Nederland en België. De 8GB iPhone 5c wordt in de online Apple Store verkocht voor €549. Dat is 50 euro minder dan waar de 16GB iPhone 5c voor wordt verkocht. Gisteren begon de verkoop van de 8GB iPhone 5c al in Nederland, maar toen werd hij nog alleen aangeboden door Phone House.

Op het moment van schrijven is de 8GB iPhone 5c op voorraad bij Apple. Na bestelling wordt hij binnen 24 uur door Apple verzonden. Apple lijkt echter nog niet de meest voordelige plek om de iPhone 5c 8GB te kopen. Niet alleen werd de iPhone 5c 8GB gisteren bij Phone House aangeboden voor 486 euro: het 16GB-model staat ook al een tijd in iCulture Deals voor 499 euro.

De introductie van de iPhone 5c 8GB in de online Apple Store is echter het startsein voor de bredere verkoop in Nederland en België. Nu de nieuwe iPhone 5c officieel in Nederland en België wordt verkocht, zal het nieuwe model waarschijnlijk ook in veel andere winkels worden aangeboden.

Apple introduceerde afgelopen maand de 8GB iPhone 5c voor het eerst. Toen was het nieuwe model nog alleen in een select aantal landen verkrijgbaar.

Meer informatie: Apple Store

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 16 april 2014, 10:39
Categorie Apple
Onderwerpen apple store, iPhone 5c

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.