Real Racing 3 voegt open wheel-auto’s toe in update

Real Racing 3 heeft in een update open wheel-auto's toegevoegd. Het gaat onder andere om de Caterham Seven 620R, KTM X-Bor R en Ariel Atom.
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Real Racing 3Het moge duidelijk zijn dat de ontwikkeling van Real Racing 3 nog steeds in volle gang is. De game heeft inmiddels voor de zoveelste keer een update gekregen waarin een aantal nieuwe wagens worden togevoegd. Het gaat ditmaal om een aantal ‘open wheel’-wagens, waaronder de Caterham 620R en KTM X-Bow R. Daarnaast zijn er een nieuwe Porsche en een nieuwe auto van Hyundai toegevoegd en kun je in Le Mans racen tijdens een speciaal spelevenement.

De update voegt ook een speciale time trial toe voor de nieuwe Hyundai Veloster en breidt bestaande functies uit. De nieuwe screenshotoptie uit de eerdere update heeft bijvoorbeeld nieuwe fotofilters gekregen. Het is daarnaast mogelijk om de garage van een vriend te bezoeken om andermans auto’s te bekijken. De nieuwe auto’s kunnen met in-game valuta worden aangeschaft. Dit kun je opsparen door in het spel te racen, maar je kunt ook echt geld uitgeven om de boel te versnellen.

Afgelopen maart kreeg Real Racing 3 voor het laatst een significante update. De game voegde toen de mogelijkheid om te tunen toe. Daarnaast werkt de game sinds die eerdere update met de MFi-controllers voor de iPhone en iPad. In december heeft ontwikkelaar Firemonkeys ‘echte’ online multiplayer toegevoegd, zodat je tegelijkertijd tegen andere spelers kunt racen. Daarvoor kwam je vrienden ook tegen op de racebaan, maar ging het om computergestuurde racers gebaseerd op de neergezette tijden van anderen.

Downloaden: Real Racing 3 (gratis, universeel, in-app aankopen, iOS 5.1.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 1 juli 2016, 12:53
Categorieën Apps, Uncategorized
Onderwerp real racing

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.