Apple Peel 520 in pre-order te bestellen voor 119 dollar

De Apple Peel 520 is nu in pre-order te koop voor 119 dollar. Met de Apple Peel 520 maak je van de iPod touch een smartphone.

apple peel 520Go Solar USA heeft een persbericht rondgestuurd, waarin ze aankondigen dat de eerder besproken Apple Peel 520 onderweg is naar de winkel en al in pre-order besteld kan worden. De Apple Peel 520 is een hoesje waarmee je van een iPod touch een smartphone maakt. De fabrikant denkt dat het accessoire wel klanten zal trekken, omdat je de duurdere iPhone (met abonnement) niet hoeft te kopen.

De verkoop start in China en daarna zal GoSolarUSA het accessoire in de VS gaan verkopen. Er zijn miljoenen iPod touch-appraten in omloop en de fabrikant verwacht dat een hoop mensen interesse zullen hebben om daar een extra functie aan toe te voegen. “With the Apple Peel 520, we believe we will have the most exciting and functional iPod accessory produced to date,” zegt Tyson Rohde van Go Solar USA.

Als je een pre-order plaatst zal deze op z’n vroegst vanaf 4 oktober worden verstuurd. Ook moet je er rekening mee houden dat je het product niet mag terugsturen (tenzij het bij aflevering al defect is). En de fabrikant waarschuwt dat er in de huidige retailversie nog wat problemen zitten, die misschien via een software-update kunnen worden opgelost. Het belangrijkste bezwaar van vroege reviewers is dat het gsm-signaal van de Apple Peel niet zo stabiel is. Bij het bellen krijg je bij een inkomend gesprek niet de naam of het nummer van de contactpersoon te zien. Ringtones, sms-ringtones en het belvolume zijn niet aan te passen. Ook licht het scherm niet op wanneer er een gesprek binnenkomt. Krijg je een sms-bericht binnen, dan zie je niet de naam van de zender en je kunt niet in landschapsweergave typen. Fabrikant Yosion kijkt naar deze problemen, maar daarmee zijn ze nog niet opgelost.

peel520De Apple Peel 520 is voorlopig alleen verkrijgbaar in zwart (later ook in wit, oranje, groen, roze en dergelijke), weegt 220 gram en bevat een extra batterij met een capaciteit van 800 mAh. Het is geschikt voor de eerste tot en met derde generatie iPod touch met jailbreak.
De prijs is $119.

Meer info: peel520.net

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 24 september 2010, 11:11
Categorie Accessoires
Onderwerpen apple, ipod touch

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.