Reacties voor: ‘3G iPhone met Infineon-chip komt halverwege dit jaar’

Volgens investeringsbank UBS is chipmaker Infineon bezig om een HSDPA-chip voor Apple te ontwikkelen, die in het tweede kwartaal gereed is. Halverwege dit jaar zal Apple dan de 3G iPhone introduceren.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Dat zou mooi zijn! 😉

  2. Hmm, even geld apart leggen dan 😛

    Hoop wel dat ze meer dingen toevoegen dan alleen 3G. Betere camera, fatsoenlijke bluetooth en een oordop ingang waar je normale oordoppen in kunt steken.

    Zo niet, dan blijf ik mooi bij de huidige.

  3. Groot gelijk Martijn! Die mening deel ik ook!

  4. laat Apple maar eerst een deal maken met 1 van de providers hier in Nederland, kunnen we daarna gaan zeuren over wat voor extras we allemaal wel niet willen hebben!

  5. laten ze vooral een de Iphone vrij te verkopen, zonder abonnement… level eerlijke concurrentie

  6. @Martijn ik vind die camera nog niet het belangrijkste maar ik zou inderdaad ook graag goede bluetooth ondersteuning zien 😀

  7. Ik snap het hele gezeur over die camera eigenlijk niet, bij de juiste belichting is de camera haar scherp! Enkel een film functie zou leuk zijn. Over het bleutooth ben ik het wel eens. Maar allerlij extra functies gaat wel ten koste van de idioot simpele user interface waar ik zo verliefd op ben!

  8. Maar bluetooth en film zijn niets meer of minder dan een software upgrade, meer niet en de camera is top!

  9. Een ‘normale’ headset aansluiting zal er sowieso niet in komen omdat het een aansluiting moet zijn voor zowel audio als om door te bellen. En dát kan niet met een ‘normale’ koptelefoon met ‘normale’ aansluiting.

  10. OMG! Dit is zeker iets om naar uit te kijken!

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.