Reacties voor: 3G-dekking binnenshuis nog steeds niet volledig na samenvoegen T-Mobile/Orange-netwerken

T-Mobile is druk bezig om de netwerken van Orange en T-Mobile samen te voegen. Aan de hand van een kaartje is te zien dat mensen na de samenvoeging nog niet overal 3G-dekking binnenshuis hebben.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 54 reacties

  1. Houten Prima, IJsselstein KA-UU-THEE. Begrijp me niet verkeerd, als er volledig netwerk is, prima, maar het kan zo wegvallen en dan heb je nada…

  2. hmm ik heb vaak niet meer dan 1 streepje..

  3. ikke 2

  4. Hier in haarlem binnenhuis is het telefoonsignaal 4 strepen bij het aanzetten van het 3g netwerk valt het singnaal weg tot 0 of 1 streep om vervolgens na enkele minuten op je telefoon te zien NO SERVICE in Bloemendaal bij een vriend kan ik al helemaal niet gebeld worden of bellen daar zit gewoon een heel netwerk gat ! al met al is het netwerk van T-mobile niet stabiel de streepjes van het signaal fluctueren steeds ook op een en dezelfde plek.
    Een vriend heeft een iphone met vodafone en heeft overal een uitstekend signaal ook met 3g aan in de randstad! ( OOk nog een test gedaan met het openen van een website tegelijktijdig ik met T-mobile en hij met Vodafone en 3 G aan vodafoon een stuk sneller met openen van zelfde website )
    Wordt tijd dat T-mobile de klachten eens serieus neemt en tegemoet komt naar zijn klanten ( b.v. kortingen of verbreken zonder kosten van bestaand contract )als dit zo langer blijft ga ik naar vodafoon dan maar betalen en contract breuk.

  5. Heren (m/v) klagers… kijk even bij de gerelateerde links en zie daar: Slechte gsm-dekking? Zet het op Slechtedekking.nl.

  6. Volgens mij is er nog nooit zo geklaagd over het 3G signaal van een mobiele telefoon dan bij de iPhone 3G! Sjonge jonge! Heeft nou echt iedereen zo een pech met dat ding? Eigenlijk is dit ronduit schandalig. Ben eens benieuwd wat Apple nou eens gaat ondernemen, behalve natuurlijk de zoveelste FW update…

  7. haha, ik zou nu eigenlijk al binnen bereik moeten hebben. In heel het dorp is geen 3G. Ja van Orange maar daar heb ik niks aan haha.

  8. @Michael
    Ons dorp heeft ook geen 3G dekking. Straks als Orange erbij is denk ik ook niet als ik het kaartje moet geloven. Hopen dat dit in de praktijk anders is

  9. @Crp
    Als ik handmatig naar netwerken ga zoeken staat daar altijd Orange 3G tussen, zelfs binnen. Dus ik hoop dat die toch wel word overgenomen.

    Hij geeft ook T-Mobile 3G aan alleen schakelt ie daar niet op over en selecteren lukt ook niet helaas 🙁
    http://i36.tinypic.com/2uo3plu.jpg

  10. Een week geleden had ik nog wel Orange 3G dekking thuis op m’n HTC. Nu niet meer en op de iPhone 3G nooit gehad. Ik hoop niet dat ze de Orange mast hebben uitgezet, maar juist aan T-mobile willen toevoegen. Iemand een idee hoe lang het per mast kan duren voordat hij is overgezet?

  11. Hier bij mij in Tilburg volle bak 3G 🙂

  12. ik heb binnen geen 3G en buiten heel soms 1 streepje

  13. Binnen maakt mij weinig uit. Toch WIFI. Maar toch leuk om te weten dat ik in een zwart gebied woon. Het is wel een optimistisch kaartje. Zwart aan de stranden, terwijl bellen met T-Mobile al vaak een probleem is!

  14. Bij mij thuis is de snelheid van de 3g verbinding groter dan de wifi verbinding. Heb een gewoon Ziggo abonnementje. Iemand een idee?

  15. regio 046, postcode 6155 (Puth) is er totaal geen 3G dekking, niet binnen en niet buiten!
    ook gewoon telefoonnetwerk is heeeeel erg slecht!

    kan dit liggen omdat ik op een berg woon?
    als ik 1 km verder ben (in geleen) heb ik wel fatsoenlijk bereik

    ga me nou niet vertellen dat de iphone-chip niet met het hoogt-verschil kan werken of zoiets..
    pure een t-mobile dekkingsprobleem!

  16. Ik heb na het lezen van dit bericht meteen gechecked of mijn 3g ontvangst hier in Son is opgelost, en jaaa! Ik heb volledig 3g hier in huis.
    opzich maakt dat niet zoveel uit, aangezien ik internet met de router. maar het is wel fijn dat het er is:)

  17. @ Pretoogjes

    Ik heb hier in Haarlem centrum vol dekking buiten de deur en binnen 2/3 streepjes, en dan heb ik het over 3G dekking!

    In Haarlem noord en west heb ik binneshuis zelfs vol bereik met 3G! Ik heb door verhuizing al 2 weken geen internet thuis, maar mis het eigenlijk niet met mijn iPhone.. 😉

    Misschien heb ik gewoon geluk.

  18. Dit is het dekkingskaartje van vorig jaar van T-Mobile.
    http://www.pocketinfo.nl/contentimages/7567_5.jpg

    Ik denk dat de dekking nog ver hetzelfde is.

  19. hier in de achterhoek in ‘s-heerenberg bijna in duitsland; buiten volle streepjes met 3G binnen 3 streepjes had ik echt niet verwacht

  20. ik heb hier (capelle & rotterdam) zeer veel problemen met de dekking. niet zozeer dat het niet werkt, ik heb merendeel van de tijd vol bereik met 3G, maar hij springt zo vaak over naar of geen service, of geen 3G met 1 streepje, dat ik echt gek word. s’nachts heb ik echt geen problemen, die doen zich alleen overdag voor. misschien dat het netwerk overbelast word overdag? s’nachts haal ik ook nog eens veel hogere snelheden dan overdag, dus dat lijkt mij toch een overbelast netwerk.

  21. Centrum Den Haag 2596 EC (binnen):

    iPhone 3G T-Mobile: een puntje, onstabiel, regelmatig No Service
    Nokia E51 3G KPN: 6 (maximaal) aantal streepjes, stabiel en snel

    Vanaf wanneer kunnen we de sim-lock van de iPhone laten verwijderen?

  22. Dat kaartje is wel heel optimistisch. Alsof je in bijna heel Nederland buiten dekking hebt. Noway dat dat waar is.

  23. Hier in Hoogeveen binnenshuis 2-3 streepjes 3G en buiten volle bak!

    Mag ik mezelf dus wel een geluksvogel noemen als ik alles zo lees.

  24. Er wordt al weken een met een beschuldigende vinger door T-Mobile naar Apple gewezen. NU zijn er ook verhalen dat T-Mobile verantwoordelijk is voor de slechte 3G dekking. Ik denk dat dit nog even kan gaan duren (maanden) voordat we allemaal degelijk 3G hebben.Tot die tijd zijn wij als consument de dupe!

    Ik moest vanochtend in de trein van Den Haag naar Rotterdam overschakelen van mijn Iphone 3G (500 a 600 euro ) naar mijn Creative Rhomba (15 euro)voor een beetje goede radio ontvangst.

  25. altijd vol bereik 3G en bellen/smsen geen probleem in randstad utrecht, sorry red.

  26. Het ligt niet aan de iPhone !

    Het ligt aan het netwerk van T-Mobile.
    Niet voor niets zijn er veel mensen die wel een iPhone willen maar niet het T-Mobile netwerk willen die nog even aan het wachten zijn op een andere provider.
    (Voor zover die er dan mogelijk gaat komen)

    Laten we hopen dat het netwerk van T-Mobile door deze negatieve reacties eindelijk een aangepakt word. We betalen voor 3G ! Laat het signaal er dan ook zijn ook !

  27. @Ruben
    Hier in Doetinchem – de huet zowel binnen en buiten geen 3G terwijl het kaartje aangeeft dat het binnen ook mogelijk is. Zelfs in te centrum nogal wat problemen..

  28. Ik heb eigenlijk altijd 3G met 5 streepjes binnenshuis (heel soms vier, maar dat duurt nooit lang), nooit problemen mee gehad (Groningen stad).

  29. ff een vraag WAAR zien jullie die 3g verbinding streepjes….

  30. gewoon het aantal streepjes,( als er 3G achter de streepjes staat)

  31. altijd 3 streepjes 3G binnen..

  32. volle bak hier buiten en binnen . ( utrecht stad )
    5 streepjes

  33. @Niek1986
    Klopt is wel raar als ik in de stad ben heb ik ook matig verbinding maar bij ons thuis dus aan de grens weer heel goed echt bizar

  34. Ik woon midden in Amersfoort, binnenshuis geen 3 G. Sterker nog in de slaapkamer zelfs geen telefoonontvangst! T Mobile is voor mij een slechte ervaring!!

  35. @Yash:
    Vreemd, ik reis vanuit Tilburg naar Delft, bijna de hele rit goede 3G ontvangst, zeker in de buurt van Rotterdam.
    Heb sowieso nog niet veel te klagen gehad over de verbinding, thuis (omgeving Tilburg) binnen en buiten ontvangst en ik studeer in Delft, onderweg daarheen prima ontvangst en zeker in Delft zelf. Zijn er ook mensen hier die weinig tot geen problemen hebben? Ik heb het idee dat er meer mensen reageren die problemen hebben dan de mensen die dat niet hebben.

  36. Ik heb hier regio 2631 Nootdorp op het moment een Htc diamond voor me met Telfort en een iphone met Tmobile voor me.
    Op de Htc 2 streepjes 3G verbinding en op de iphone 3 streepjes 3G binnen.

  37. Vandaag van Arnhem naar Nijmegen naar Eindhoven naar Den Bosch naar Nijmegen naar Arnhem gereden, met mijn google maps aan en had bijna overal 3G….alleen was wel m’n batterij in ongeveer 3,5 uur leeg…

    In Arnhem centrem en de wijken er om heen heb je binnen en buiten goed 3G bereik..

    Ik ben tevreden!!! Thuis zit ik trouwens op de Wifi en bij mijn ouders in het dorp heb je geen 3G (ben daar toch nooit meer), als ik daar ben zit ik ook op de Wifi..

    I’M One Happy Guy!

  38. hoi sorry eerst voor het engels 😉 i live next door to a man who works for t-mobile ,He told me that orange was bought for the customers and not the network from orange , his job in t-mobile is to control the network and should there be problems with a mast he or his fellow workers send out an engineer to repair the mast. he has told me that t-mobile have sold most of the masts from orange nl to kpn and vodafone , only the ones where they have 0 coverage will be kept and switched to t-mobile , where i live i had a full 3g signal inside on orange this is now a vodafone mast and i get full signal inside now , everyone just has to hope that where they live t-mobile keep the orange mast if its more powerfull . i still think myself if the iphone 3g is not working properly then t-mobile should stop selling the phone until apple or t-mobile sort out the problem and in the end stop ripping off the iphone 3g customers , i have an old orange prepay sim and now only get the t-mobile network which is poor inside 🙁

  39. Ik kan geen Engels 🙁

  40. @Cmdaulnis: Komt er op neer dat hij zegt dat Orange alleen is overgekocht voor de klanten, en niet voor het netwerk.

    @Alle mensen die zeggen dat klagen overbodig is: Je koopt een iPhone 3G, dus verwacht je dat je 3G hebt. Als ik had geweten dat de 3G zo slordig is, had ik m’n eerste iPhone wel gehouden, voor de GPS hoef je het voorlopig ook niet te doen. (Behalve Xgps, maar dan is jailbreaken weer noodzakelijk)

  41. Hier in Amersfoort Nieuwland binnen (en dan ligt het zelfs echt aan waar ik zit!) 1 of 2 streepjes binnenshuis en buiten 4 tot 5 streepjes. Heb wel het idee, dat sinds ik hem heb, het bereik verbeterd is. Toen ik hem net had, binnen vaak NO SERVICE maar sinds een paar dagen bovenstaande streepjes-telling….

    Wordt inderdaad tijd, dat T-Mobile hier iets aan doet. Ik ben, met “Ben” meegerekend, al 12 jaar klant en heb nooit klachten gehad, maar dit is echt te erg!

  42. Driebergen wisselend maar in ons kantoor was 0 signaal met t-mobile. Inmiddels met Vodafone prima bereik met de iphone

  43. als ik in mijn auto zit ben ik dan ook binnen?

  44. @Platje:

    In Houten prima??? Ben vandaag in Houten geweest maar ik had soms zelfs geen GPRS. Hooguit 1 streepje en anders stond er: No Service

  45. Cancunlover zegt:
    27 augustus 2008 op 15:46

    Volgens mij is er nog nooit zo geklaagd over het 3G signaal van een mobiele telefoon dan bij de iPhone 3G! Sjonge jonge! Heeft nou echt iedereen zo een pech met dat ding? Eigenlijk is dit ronduit schandalig. Ben eens benieuwd wat Apple nou eens gaat ondernemen, behalve natuurlijk de zoveelste FW update…

    Ja mensen waar wel alles werkt lees je iets minder over..
    Hier nergens last van .. ben al aardig door nederland geweest met de iPhone en geen problemen ondervonden niet met bellen, en niet met ontvangst.

  46. In heerhugowaard, PC1704NA totaal geen bereik binnen. Buiten heel af en toe. Kortom T-Mobile sucks!

  47. Wederom een poging van mij om een misvatting uit de wereld te helpen:

    Het Orange netwerk VERDWIJNT! Het word NIET samengevoegd. Orange abbonees kunnen per medio juli ook op het netwerk van Tmobile als de dekking ontbreekt. Maar het Orange netwerk zal in 2009 uit geschakeld worden.
    Alle (oud) Orange medewerkers weten dit…

  48. hier in Silvolde(achterhoek 10km van Doetinchem) heb ik thuis altijd 5 streepjes gewoon bereik en binnenshuis 3 streepjes 3G bereik 🙂 geen problemen hier dus..

  49. amehoela… ik woon in Amsterdam en zodra ik binnen zit totaal geen 3G bereik….

  50. lal meeste mensen zijn nog lucky zo te horen. ik woon in harlingen dat is het puntje van friesland en ik mag geluk hebben als ik BUITEN 2 a 3 streepjes t-mobile dekking heb, want interneppen of 3gatverdamme verbinding is ver te zoeken.
    Dus ik kom op me werk komt me baas aan met zijn N95 van KPN en die heeft zelfs onder schiermonnikoog ( eiland tussen groningen en friesland ) volle 3g verbinding en dat is IN het schip ( ja idd in een kooi van ijzer ) ik mag geluk hebben als ik daar even iets anders zie als ( no service ).
    Nee t-crapbile neem ik NOOIT meer en ik hoop dat ik hem niet kapot gooi als weer eens super pissed ben dat ie het weer niet doet.
    (btw I-phone is ook crap heb je meer dan 1000 mensen in je adressenboek moet je 8 mins wachten per letter dat je scrolled, en al mijn gedownloade programma’s werken niet meer)

    Groeten van een zeeeeeer ontevreden T-mobile klant ( gief samsung omnia snif )

  51. Hey Marco man, hier je real life maat: ik kwam je post via Google tegen: ongeloofelijk haha…

    Anyway, ik heb toch T-Mobile genomen met een Samsung Omnia en ik was ook een beetje pissed over dat Harlingen niet gedekt was… deze ochtend nog iemand over proberen te halen om een Omnia te halen en toevallig nog gezegd: ik kan me niet voorstellen dat ze Harlingen binnen die 2 jaar (abo) ook niet gaan dekken… ik ben dan misschien verhuisd naar Leeuwarden, maar ik reis zometeen weer veel naar Harlingen en dan is internet on the go handig…

    En verrek ja hoor: deze ochtend even gecheckt:

    http://dekkingskaart.t-mobile.nl/coverage/webform1.aspx?service=UMTS

    BINNEN 3 (DRIE!) MAANDEN is Harlingen ook gedekt… grappig is dat alleen Harlingen op de planning staat… ze moeten dus toch wel veel klachten gekregen hebben…

    Maar ik heb nu al helemaal geen regrets meer over i-Phone en ik weet zeker dat jij zometeen ook weer een iets gelukkigere T-Mobile klant bent dude 😀

    En 15 November kom ik terug in het noorden wonen dus dan kom ik een bakje doen 😀

  52. LOL!

    “Maar ik heb nu al helemaal geen regrets meer over i-Phone” moet dus zijn:

    ik heb nu al helemaal geen regrets meer over T-Mobile!

  53. Tsja het handigste is gewoon om een iPhone te kopen die géén T-mobile heeft. Zoals studentenmobiel, deze bieden de iPhone aan in combinatie met een Hi abonnement. Ik heb (bijna) overal 3G ontvangst! Hulde voor KPN.

  54. @PSlomp:
    waar woon jij dan in Hoogeveen? Ik woon in de Vriessestraat, 0,0 ontvangst zowel binnen als buiten!@PSlomp:

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.