3G-dekking binnenshuis nog steeds niet volledig na samenvoegen T-Mobile/Orange-netwerken

T-Mobile is druk bezig om de netwerken van Orange en T-Mobile samen te voegen. Aan de hand van een kaartje is te zien dat mensen na de samenvoeging nog niet overal 3G-dekking binnenshuis hebben.

T-Mobile 3G netwerkT-Mobile is druk bezig om de netwerken van Orange en T-Mobile samen te voegen. iPhonenieuwsblog.nl heeft een kaartje gemaakt waaruit je kunt aflezen hoe de situatie er straks voorstaat. Als je in het roze gebied woont heb je na het samenvoegen van beide netwerken nog steeds geen 3G-ontvangst binnenshuis. In het zwarte gebied zou de 3G-dekking binnens- en buitenshuis goed moeten zijn.

Als je binnenshuis geen dekking hebt hoeft dat niet aan je iPhone 3G te liggen, maar kan het ook komen omdat het netwerk op de betreffende plaats niet sterk genoeg is. Dat het alleen aan het netwerk ligt is ook niet altijd het geval: er zijn plaatsen waar je met een andere telefoon goede ontvangst hebt, maar met de iPhone niet. Omdat T-Mobile zelf nog geen aangepaste kaart heeft gemaakt is de afbeelding hiernaast voorlopig niet meer dan een indicatie.

Via: iPhone Nieuwsblog

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2008, 15:13
Categorie Providers
Onderwerpen 3G, auto, dekking, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.