Brando brengt iPhone-batterij met ingebouwde speaker uit: iPower

Brando heeft als eerste een externe batterij voor de iPhone uitgebracht met ingebouwde speaker. De batterij, iPower, voorziet je iPhone van drie uur stroom.

Volume regelenHet is niet de eerste externe batterij die Brando voor de iPhone uitbrengt, maar dit keer is het toch anders dan voorheen. Het gaat bij de iPower om een batterij met een ingebouwde speaker. Je kunt de speaker in- en uitschakelen en met de volumeknoppen aan de zijkant kun je het volume bepalen.

iPower heeft een capaciteit van 2400mAh, waardoor je iPhone het in totaal drie uur langer volhoudt. Aan de LED-lampjes is te zien hoe lang de batterij nog meegaat. Wanneer de batterij nog maar 5% overheeft, zal hij stoppen met de iPhone verder op te laden. Vanaf dat moment kun je nog wel naar muziek luisteren. Dit zou hij met nog maar 5% batterijvulling nog 7 uur lang kunnen volhouden.

iPower is voor zowel de eerste generatie iPhone, als voor de 3G-versie van de iPhone geschikt. iPower heeft een prijskaartje van $44, exclusief verzendkosten.

Meer info: iPower.

Via: Gizmodo

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 augustus 2008, 21:49
Categorie Accessoires

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.