Reacties voor: Nieuwste iOS 10 beta laat 3D Touch-gebruikers sneller tekst verwijderen

Met 3D Touch op de iPhone 6s kun je in de vierde beta de Backspace-knop steviger indrukken. Hierdoor wordt tekst sneller verwijderd. De snelheid is daarbij afhankelijk van hoe snel je drukt.
Benjamin Kuijten | iCulture.nl -

Reacties: 4 reacties

  1. Handig! 👍🏻

  2. Fijn al die extra 3D touch toevoegingen. Tot ios10 merkte ik dat ik het maar weinig gebruikte. Met ios10 gebruik ik het veel meer. Vooral vanuit het berichten centrum om snel op een iMessage te reageren. Echt handig!

  3. Origineel geplaatst door Robert
    Fijn al die extra 3D touch toevoegingen. Tot ios10 merkte ik dat ik het maar weinig gebruikte. Met ios10 gebruik ik het veel meer. Vooral vanuit het berichten centrum om snel op een iMessage te reageren. Echt handig!

    Dit inderdaad. Aanvankelijk viel het aanbod aan 3D Touch-mogelijkheden een beetje tegen. Maar ik had al zo’n beetje het idee dat dat met iOS 10 zou gaan veranderen. En dat is dus nu ook het geval. Geweldig gewoon!

  4. Eigenlijk maakt het voor mij weinig verschil deze functie. Als je gewoon in ios9 je vinger op de backspace houdt gaat hij sneller en sneller letters verwijderen om daarna over te gaan met steeds sneller woorden te verwijderen.
    Ik vind de handigste 3Dtouch functie : door hard te drukken op het toetsenord kun je opeens de cursor zetten waar je wil. En dat is nu eens makkelijk. De rest is leuk maar niet echt een life saver tot nu voor mij.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.