Reacties voor: Zo kon Apple de nieuwe iMac drastisch dunner maken

Slechts 1,15 centimeter dun!
De nieuwe iMac is dunner dan ooit tevoren. Om dat voor elkaar te krijgen moest Apple meerdere opmerkelijke wijzigingen doorvoeren. Lees hier hoe het lukte.
Daniel Vischjager -

Reacties: 6 reacties

  1. Had liever een iets dikkere iMac gehad zonder die grote kin onder het scherm. Die kin die de iMac al heeft sinds de Mac G5 uit 2004.

  2. Origineel geplaatst door Rutger
    Had liever een iets dikkere iMac gehad zonder die grote kin onder het scherm. Die kin die de iMac al heeft sinds de Mac G5 uit 2004.

    Die “kin” bevat nog iets belangrijks: front facing speakers. Ik heb liever het geluid dat recht op me af komt dan dat dat een beetje naar de kant wordt geblazen. En om nou links en rechts een dikke bezel te gaan toevoegen, dat is in een multi-monitor setup ook niet interessant.

    Nu zit alle hardware, inclusief ventilatie, onderaan.

  3. Ik snap die voedingskabel echt niet. Dat had dan toch ook met een usb-c kabel gekund, net zoals ik bij mijn laptop een adapter heb waar o.a. de netwerkkabel en usb-c met stroom in gaat en dan 1 usb-c naar mijn MacbookPro. Heel bijzonder dat ze daar zo’n exoot van hebben geknutseld.

  4. Is iemand al opgevallen dat de kleuren precies de kleuren uit het oude Apple logo zijn?

  5. Ik vind een puist van 5cm dik ergens midden achter het scherm minder erg dan een losse voeding…

    Verder ben ik erg benieuwd naar wat je aan (spatial) audio spektakel precies kunt neerzetten qua prestaties met zulke kleine speakers en klankkast. Maar ik wil me wel laten verassen!

    Hoe dan ook vind ik het een major upgrade van de iMac en zeker de moeite waard!

  6. Waarom hebben ze altijd van de kleine harde schijven?
    Er mag tegenwoordig toch standaard minimaal 1 Tb in zitten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.