Reacties voor: 2017 was een goed jaar voor de Mac: 20 miljoen stuks verkocht

Apple heeft in 2017 ongeveer 20 miljoen Macs verkocht. Het was een goed jaar voor de Mac, maar geen record. Wel komt er een andere mijlpaal aan: het 2 miljardste iOS-apparaat.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl -

Reacties: 11 reacties

  1. Klopt ik heb 3 MacBook pro’s uit 2012 gekocht snelste SSD en 16Gb ram erin en speckcover erom heen helemaal top. En dat zijn mijn zoon en vrouw. Ook eens

  2. Komt vast niet door die nieuwe touchbar of wel 😛 ik ben er niet voor gegaan deze keer

  3. Met zoveel cash wordt het weer eens tijd voor een grote overname van een ander bedrijf.

  4. Eentje daar van is van mij, een MBP 13″ met Touch Bar. Helemaal top!

  5. Goed om te lezen dat er een stijging is maar Apple moet wel beter worden met hun Macbook pro ik heb al 5 MacBook pro’s gehad (2017 15”) maar elke keer de grafische kaart die stuk is. Ik heb er nu weer een met een grafische kaart die stuk is maar Apple kan me niet meer helpen ik moet wachten tot ze een terug roep actie gaan doen zijden ze bij de Apple Store in Amsterdam.

    (als je er ook last van heb maak er melding van bij Apple dan komt er sneller een reparatie programma)

  6. Met een beetje geluk upgrade ik komend jaar ook vanaf mijn (overigens nog goed werkende) 2012 macbookpro.

  7. Origineel geplaatst door Kevin
    Goed om te lezen dat er een stijging is maar Apple moet wel beter worden met hun Macbook pro ik heb al 5 MacBook pro’s gehad (2017 15”) maar elke keer de grafische kaart die stuk is. Ik heb er nu weer een met een grafische kaart die stuk is maar Apple kan me niet meer helpen ik moet wachten tot ze een terug roep actie gaan doen zijden ze bij de Apple Store in Amsterdam.

    (als je er ook last van heb maak er melding van bij Apple dan komt er sneller een reparatie programma)

    Nergens last van!

  8. het artikel weet het goed te brengen. mis alleen de informatie dat Apple bijna twee keer zo weinig heeft verkocht als het bedrijf dat voor hen staat in de lijst of is dat er expres niet in gedaan?

  9. @Kevin: Bedoel je met stuk echt helemaal kapot, of veel visual glitches en soms erge framedrops? (dat laatste ervaar ik met de Radeon Pro 560)

  10. IMHO zou Apple nog veel meer MBP hardware verkopen als ze er toetsenborden in zouden stoppen met een normale key-travel…
    Mijn MBP (Late 2013) is al lang aan vervanging toe maar ik kan maar niet wennen aan die toetsenborden. (het zal wel aan mij liggen als ik bovenstaande artikel lees)

  11. @Julian: Ik heb zelf een MBP 13” 2017 en ik haat het toetsenbord. Het tikt niet fijn (te hard) en het maakt een storend tikgeluid als je typt.
    Dus nee, het ligt niet aan jou.

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.