iPhone 6s en iPhone 6s Plus naast elkaar.

iPhone 6s Plus | Los toestel met sim-only

iPhone 6s Plus als los toestel vergelijken: bekijk de beste deals en prijzen voor een losse iPhone 6s Plus. Zo betaal je nooit te veel.

iPhone 6s Plus review

Losse iPhone 6s Plus: dit zijn de prijzen

Wil je een losse Apple iPhone 6s Plus kopen? Wees geen dief van je portemonnee en vergelijk alle losse iPhone 6s Plus prijzen, kleuren en modellen. Zo vind je de beste prijs voor jouw losse toestel! We werken dit overzicht regelmatig bij met de nieuwste acties.iPhone 6s Plus los kopen

De iPhone 6s Plus is het eerste toestel met een 3D Touch-scherm. Dit houdt in dat je snelle acties kunt uitvoeren door iets harder op het scherm te drukken. Intern zijn er ook nogal wat verbeteringen doorgevoerd, zoals gebruikelijk is bij een s-model. Zoek je een groot formaat telefoon maar wil je niet te veel betalen, dan zit je goed. Omdat de 6s Plus draait op een 64-bit processor zal Apple de komende jaren nog gewoon software-updates blijven uitbrengen.

Meer over de iPhone 6s Plus losse toestel prijzen

Met 639 euro ligt de iPhone 6s Plus prijs een flink stuk lager dan die van de iPhone 7 Plus. Een mooie bijkomstigheid is dat Apple de opslagcapaciteit van de 6s Plus heeft verdubbeld, waardoor je nu 32 in plaats van 16 gigabyte krijgt. Je kunt kiezen uit de bekende kleuren rosegoud, goud, zilver en spacegrijs.

De iPhone 6s Plus prijs is als volgt:

  • Losse iPhone 6s Plus met 32GB: vanaf 639 euro
  • Losse iPhone 6s Plus met 128GB: vanaf 749 euro

Je betaalt dus iets meer, maar je krijgt wel viermaal zoveel GB’s als je voor de grootste uitvoering kiest. Of je dit nodig hebt is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Wil je zorgeloos video’s kijken en bewerken – iets waar de 6s Plus geknipt voor is – dan zou je dus ook het model met de hoogste opslagcapaciteit kunnen overwegen.

iPhone 6s Plus los toestel

iPhone 6s Plus kopen in Nederland

In Nederland kun je de iPhone 6s Plus kopen bij de Apple Store en diverse andere aanbieders. In de prijsvergelijker hierboven zie je waar je de beste prijs kunt vinden.

Welke iPhone 6s Plus los kopen?

Voordat je een iPhone 6s Plus gaat kopen, is het belangrijk om na te denken over het model dat het beste bij jou past. Let daarbij niet alleen op de kleur, maar ook op de hoeveelheid opslag en de levertijd. Hieronder geven we enkele tips.

#1 Welk iPhone 6s Plus model past bij mij?

Bij de iPhone 6s Plus kun je kiezen uit vier kleuren. Spacegrijs is veruit het meest populair, maar zilver heeft ook z’n charmes. Mensen die zich wat meer willen onderscheiden kiezen voor goud of rosegoud. De behuizing blijft langere tijd mooi, ongeacht de kleur die je kiest.

#2 Hoeveel iPhone 6s Plus opslag heb ik nodig?

Apple heeft de iPhone 6s opslagcapaciteit verdubbeld. Het basismodel ging van 16GB naar 32GB en dat is mooi meegenomen! Je kunt nu kiezen uit 32GB of 128 gigabyte, waarmee bijna ieders behoeften zijn afgedekt.

#3 Vergelijk de iPhone 6s Plus prijzen en levertijden

Er zijn soms grote verschillen tussen de iPhone 6s Plus prijzen en levertijden. Kijk dus goed welke aanbieder jouw ideale toestel heeft via onze prijsvergelijker. Je weet dan zeker dat je niet te veel betaalt en je nieuwe 6s snel in huis hebt.

Waarom een iPhone 6s Plus los toestel kopen?

Er zijn een aantal redenen waarom je een iPhone 6s Plus zou willen hebben:

  • Eerste toestel met 3D Touch.
  • Betaalbaar toestel met groot scherm.
  • Zal nog langere updates blijven ontvangen dankzij 64-bit chip.
  • Laatst verschenen toptoestel met 3,5mm aansluiting.
  • Prima 12 megapixelcamera met Live Photos, beeldstabilisatie en meer.

iPhone 6s Plus sim only, wat zijn de opties?

Ga je een iPhone 6s Plus kopen als los toestel, dan heb je nog wel een abonnement nodig. Kies je voor sim only, dan ben je het meest flexibel qua aanbieders en kun je elk moment overstappen naar een nieuwe iPhone. In onze vergelijker vind je de beste sim only-aanbiedingen:

Informatie

Laatst bijgewerkt
augustus 2017