WhatsApp update repareert crashproblemen

Een update voor de crashproblemen van WhatsApp is in de App Store verschenen.

WhatsAppDe update (2.8.2) die de crashproblemen met WhatsApp moet oplossen is zojuist in de App Store verschenen. De vorige update (2.8.1) veroorzaakte een probleem waardoor veel mensen de app niet meer konden gebruiken. De app reageerde hierdoor niet meer op handelingen of sloot soms volledig af nadat de de app was opgestart.

Naast een oplossing voor crashproblemen heeft het team van WhatsApp meteen nog wat andere zaken in deze mini-update verwerkt. Zo is de maximale grootte van groepsgesprekken verhoogd naar 20 personen en kunnen groepadmins mensen uit groepen verwijderen. Tevens bevat de update enkele niet nader gespecificeerde bugfixes. Het lijkt er op dat Apple, gezien de populariteit van WhatsApp, de laatste update prioriteit heeft gegeven. De update is nog geen dag nadat deze is ingediend goedgekeurd.

Volgens de eerste reacties bij ons eerdere nieuwsartikel zijn er nog wel steeds problemen met het bijwerken van profielinformatie, waaronder profielfoto’s. We hebben dit helaas niet zelf kunnen verifiëren.

Downloaden: WhatsApp Messenger (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 23:21
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerp whatsapp

WhatsApp

WhatsApp is de populaire berichtendienst, die bijna iedere Nederlander op zijn of haar smartphone heeft staan. Hier vind je alles over WhatsApp op een rijtje: van gesprekken archiveren, je privacy goed instellen en op de desktop gebruiken tot de betekenis van de gekleurde vinkjes.

WhatsApp

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.