The Daily kondigt weekendmagazine WKND aan

The Daily start met ten weekendbijlage over mode, films, reizen, voeding en meer. De aankondiging volgt kort op geruchten dat de toekomst van de iPad-krant onzeker is.

ipad-the-dailyDe iPad-krant The Daily is nog helemaal niet dood. De krant heeft vandaag nog iets nieuws aangekondigd, vlak nadat in het nieuws kwam dat de iPad-krant komende herfst mogelijk gaat sluiten omdat er te zware verliezen worden geleden. De nieuwste toevoeging is WKND, een weekendbijlage met 40 pagina’s over reizen, voeding, films, mode en exclusieve interviews. De bijlage is vanaf morgen te vinden in de app en is gratis voor bestaande lezers. WKND Magazine zal ook belangrijk wereldnieuws en sportnieuws bevatten.

Om de weekendbijlage te downloaden moet je eerst de app van The Daily installeren en een abonnement nemen. WKND verschijnt dan automatisch op je iPad.

De eerste geruchten over The Daily verschenen eind 2010 en in 2011 ging de nieuwe krant officieel van start. News Corp koos voor een grote redactie die dagelijks eigen nieuwsartikelen zou schrijven. Dat leidde al vanaf het begin tot zorgen over de hoge kosten en de lange terugverdientijd. Klanten betalen 79 cent om het laatste nieuws te lezen op hun iPad of Android-tablet. The New York Observer beweert dat The Daily 30 miljoen dollar verlies draait op jaarbasis en dat er na de presidentsverkiezingen op 6 november wordt gekeken hoe de toekomst van The Daily eruit gaat zien. Met WKND Magazine kan de krant nieuwe lezers trekken, maar het is de vraag of dat genoeg is.

Downloaden: The Daily (gratis, abonnement vereist)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 13 juli 2012, 23:21
Categorie Nieuws
Onderwerpen kranten, The Daily

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.