WhatsApp Messenger krijgt blokkeerfunctie

WhatsApp Messenger heeft een update gekregen. De update biedt de mogelijkheid om berichten van onverwachte contactpersonen te blokkeren.

whatsapp updateWhatsApp Messenger voor iPhone heeft een update gekregen, met als belangrijkste verbetering de mogelijkheid om berichten te blokkeren en de negeren van ongewenste contacten. Je kunt via de optie Chat Settings > Block aangeven welke berichten je niet meer wilt ontvangen. Nieuw is ook de mogelijkheid om afbeeldingen uit te wisselen met contactpersonen die een Blackberry hebben. Blackberry-gebruikers moeten daarvoor wel versie 2.4 geïnstalleerd hebben. Er zijn meerdere performanceverbeteringen en tweaks doorgevoerd.


Daarnaast zijn er nog wat kleine verbeteringen, zoals ondersteuning voor de Zweedse taal en verbeteringen bij het uitzenden van berichten. WhatsApp is een applicatie waarmee je berichten van smartphone naar smartphone kunt sturen, zonder dat je daarbij je sms-tegoed verbruikt. Er is een applicatie voor de iPhone en Blackberry, waarmee je berichten, afbeeldingen, audiofragmenten en video’s kunt versturen. Dit gebeurt via je databundel. Op de iPhone krijg je push notificaties wanneer er een berichtje binnenkomt.

Downloaden: WhatsApp Messenger (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

31 reacties

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.