Vind dichtstbijzijnde hockeyclubs met de app zoekHockeyclub

Met de app zoekHockeyclub kun je eenvoudig een hockeyclub zoeken. Voer de clubnaam of de plaatsnaam van de gewilde club in en via Google Maps of Navigon kun je er naartoe navigeren.

ZoekHockeyClub logoBij de nieuwe iPhone-app zoekHockeyclub geeft de titel al aan wat je met deze app kunt doen: een hockeyclub zoeken. Door de club- of plaatsnaam in te vullen, kun je eenvoudig het adres en de contactgegevens van een hockeyclub achterhalen. Als je de gezochte club gevonden hebt, kun je met één druk op de knop een route naar de club uitstippelen via Google Maps, de website van de hockeyclub in kwestie bezoeken of het algemene nummer van de club bellen. Behalve met Google Maps kan je aangeven dat je de navigatie liever met Navigon wil uitvoeren.

Kies je voor Navigon, dan wordt deze navigatie-app opgestart, maar dit werkt natuurlijk alleen wanneer je de app daadwerkelijk op je toestel hebt staan. Ook worden de dichtstbijzijnde hockeyclubs automatisch op een kaart weergegeven in zoekHockeyclub.

ZoekHockeyclub voor de iPhone is de derde applicatie in zijn soort. Eerder al bracht MMM Interactieve Communicatie BV zoekVoetbalclub en zoekGolfbaan uit.

Downloaden: zoekHockeyclub (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 17:47
Categorie Sport
Onderwerpen google, hockey, wenskaarten

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.