Tiger Woods PGA Tour 12 in de App Store verschenen

Tiger Woods PGA Tour 12 is nu verkrijgbaar. De game is een vervolg op de eerder verschenen game Tiger Woods PGA Tour, met 3 nieuwe banen en meer functies.

tiger woods pga tour 12Een paar dagen geleden kwam al Tiger Woods: My Swing uit, een app waarmee je je golfswing op de iPhone kunt oefenen. Maar het echte werk komt vandaag in de App Store: Tiger Woods PGA Tour 12. De game is een vervolg op de eerder verschenen game van twee jaar geleden, die je momenteel voor slechts €1,59 uit de App Store kunt downloaden. De nieuwe versie PGA Tour 12 is echter een stuk duurder: voor €7,99 kom je in het bezit van de iPad-versie. Electronic Arts brengt de game ook voor de iPhone uit, voor een iets sympathiekere prijs: €5,49.

Deze nieuwe versie bevat veel nieuwe opties en betere graphics, maar de speelwijze is hetzelfde gebleven. Je hebt de beschikking over 8 professionele spelers, waaronder uiteraard Tiger Woods zelf, maar ook Paula Creamer, Anthony Kim, Natalie Gulbis, Paul Casey, Jim Furyk, Zach Johnson en Camilo Villegas. Daarnaast kun je (met beperkte middelen) je eigen golfspeler maken, waarbij je zelf de kleding kunt kiezen.

tiger woods

In Tiger Woods PGA Tour 12 vind je 8 golfbanen, waaronder 3 nieuwe: Greenbrier en Hazeltine plus een fictieve golfbaan die extra moeilijk is gemaakt. De andere banen zijn Pebble Beach, St. Andrews, TPC Sawgrass, Doral en TPC Boston. De graphics en de weergave van de baan zijn sterk verbeterd, de omgeving ziet er mooier uit en je hebt nog steeds een swing meter op het touchscreen waarmee je vrij precies kunt richten. De app is ook voorzien van geluidseffecten en commentaar.

tiger woods pgaVerder kun je spelen tegen Facebook-vrienden waarbij je een ander kunt uitdagen voor een ‘Closest to the Pin’-spelletje. Je moet dan zorgen dat je zo dicht mogelijk bij de pin van een bepaalde hole uitkomt. Het zoeken van vrienden doe je via Facebook en niet via Game Center. Multiplayer-spelen is ook mogelijk, maar alleen via Bluetooth of Wi-Fi. Een totaal vernieuwde game is het niet, maar wil je weer eens een nieuw golfspel proberen dan is dit een mooie titel om mee te beginnen.

Downloaden: Tiger Woods PGA TOUR 12 voor iPad (€7,99)
Ook verkrijgbaar: Tiger Woods PGA TOUR 12 voor iPhone (€5,49)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 18:03
Categorie Games
Onderwerpen game, golf, iPhone, muziek

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.