Sanoma brengt Gelukshoroscoop op de iPad uit

Sanoma heeft de Gelukshoroscoop uitgebracht, een iPad-applicatie waarmee je volgens de westerse of Chinese astrologie je toekomst kunt laten voorspellen.

horoscoop ipad appSanoma heeft al heel wat interessante apps op de iPad uitgebracht, zoals VIVA en Autoweek. Nu brengen ze een app voor een wel heel specifieke doelgroep uit: mensen die horoscopen lezen. Met de Gelukshoroscoop iPad-app kun je een toekomstvoorspelling opvragen en levensvragen laten beantwoorden. De app toont de horoscoop volgens de Westerse of Chinese astrologie. Je kunt een westerse jaarhoroscoop opvragen, aangevuld met een gelukskalender op het gebied van liefde, familie, seks, uitgaven, carrière en zaken. Ook kun je kijken of je goed past bij mensen met een ander sterrenbeeld, zodat je weet of een datingpoging gaat slagen.

Vraag je de Chinese voorspelling op, dan krijg je een verrassend reisadvies. Je kunt de app gebruiken om je eigen toekomst of die van vrienden te voorspellen. Aan de hand van naam, geboortedatum of lievelingskleur krijg je een horoscoop op maat, voor jezelf of je vrienden of familie. De app is gemaakt nadat bleek dat een buitenlandse app van collega’s succesvol was. Daarna is uit internationale samenwerking deze app ontstaan.

Downloaden: HoroscoopOnline.nl – Je Gelukshoroscoop (€0,79)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 maart 2011, 16:56
Categorie Lifestyle
Onderwerpen ipad, sanoma

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.