Takenlijst Things krijgt ondersteuning Siri en iPhone 5

De todo-app Things heeft een update gekregen voor de iPhone 5 en iOS 6 waarna het mogelijk is via de Herinneringen-app van Apple taken klaar te zetten die je inspreekt via Siri.

Things iPhone iPod touchDe todo-applicatie Things prijkte al even in Apple’s rijtje met aanbevolen apps voor de iPhone 5, maar pas nu is de takenlijst daadwerkelijk geoptimaliseerd voor het 4-inch scherm van het nieuwe toestel. Daar zorgt een nieuwe update van Things voor. Versie 2.1 zorgt ook voor optimalisaties onder iOS 6, zorgt voor een betere stabiliteit van de app en… werkt voortaan samen met Siri. Dankzij Things’ samenwerking met Apple’s Herinneringen-app, kan je taken die je aan Siri voorlegt, nu ook in Things terugkijken.

Things dagoverzicht met beginknopDe nieuwe functie is vooral handig als je een Engelse takenlijst beheert of het niet erg vindt Engels ingesproken taken toe te voegen aan je todo-lijst. Je kan immers nog altijd niet in het Nederlands aan Siri dicteren, hoewel dat in de toekomst wel eens kan veranderen.

Middels een nieuwe optie in de app kan je instellen dat via Siri ingesproken taken terecht moeten komen in de Inbox van Things, waar je ze eenvoudig kan importeren naar je takenlijst. Zo heb je ook nog een filter van wat je wel en niet wil toelaten tot de app die vooral bekend staat om zijn hoge prijskaartje. Gelukkig wordt Things ook geroemd om zijn veelzijdigheid in functies in combinatie met de simpele interface, waardoor je niet wordt overdonderd door alle mogelijkheden. Zo heb je bijvoorbeeld een dagoverzicht waarin je per taak meteen kan aangeven of je de taak nu uitvoert, of toch wil doorschuiven.

Downloaden: Things (€7,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 4 oktober 2012, 13:14
Categorie Productiviteit
Onderwerpen siri, takenlijst, todo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.