Splyce voor iPhone: iOS 7-klaar en muziek voor einde van het feest

Muziekmixapp Splyce voor iPhone is nu iOS 7-klaar met nieuwe kleurenthema's. Ook kan je muziek nu sorteren op het aantal beats per minuut.

SplyceEen van de nieuwste en meeste bijzondere muziekapps heeft een update gekregen. Eigenlijk zag Splyce er al helemaal iOS 7-klaar uit, maar nu hebben de ontwikkelaars het ontwerp nog verder aangepast. Zo is de app nu een stuk lichter, zijn de iconen en knoppen in de app een stuk ‘gladder’ en zijn er drie nieuwe kleurenthema’s. Daarnaast heeft de app ook een leuke nieuwe functie, die erg handig kan zijn als je een huisfeestje geeft en je wilt dat gasten tegen het einde niet te lang blijven plakken. Je kunt liedjes nu sorteren op het aantal beats per minuut, zodat de app aan het einde van het feestje steeds meer langzame liedjes ertussen mixt. Een geleidelijk en subtiel einde van een mooi avond dus.

Splyce schermen Voor wie Splyce niet kent: de nieuwe muziekapp graaft in de muziek die je selecteert op je telefoon en berekent hoeveel beats per minuut er zijn te horen. De applicatie mixt zelf de muziek aan elkaar, maar jij bepaalt de mix modus, duur van een nummer en hoelang een overgang tussen liedjes duurt. De applicatie kan het beeld laten flikkeren voor een disco-effect en als je over een Philips Hue beschikt, kan de applicatie ook echt een disco van je woonkamer maken. Bij de nieuwe update heeft Splyce ook nog een aantal andere verbeteringen doorgevoerd. Zo kun je de muziek voortaan makkelijk stoppen als je jouw oordopjes van je telefoon loskoppelt. Splyce is nu al goed, goedkoop en erg mooi, maar een volgende update kan de app nog beter maken. Een muziekimporteerfunctie voor muziekapps als Spotify en we zijn helemaal gelukkig.

Downloaden: Splyce (€0,89, iPhone, iOS 7.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 27 september 2013, 21:10
Categorie Muziek
Onderwerpen muziek, philips hue, scribblenauts remix

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.