Prompterous HD maakt van je iPad een autocue en is tijdelijk gratis

Prompterous HD is een iPad-applicatie waarmee je een teleprompter of autocue kunt maken. De app is geschikt voor presentaties, lessen en meer.

prompterousPrompterous is een iPad-applicatie waarmee je een autocue (of teleprompter) kunt maken. Handig tijdens presentaties, tijdens het opnemen van een videofilmpje waarbij je commentaar moet inspreken of tijdens het acteren. Je kunt bijna elk type document importeren en deze op het scherm laten afspelen: .doc, .txt, .pdf, .epbub en nog 20 andere formaten worden ondersteund. Je kunt ook je teksten realtime intypen of een bestaand document meteen bewerken, als de tekst toch niet helemaal goed is. Prompterous HD kost normaal €2,39 maar is beperkte tijd gratis te downloaden

Met de app kun je ook instellingen wijzigen, zoals een ander lettertype, kleuren, achtergronden, tekststijlen, uitlijning en dergelijke.

Downloaden: Prompterous HD (tijdelijk gratis, normaal €2,39)

prompterous

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 11 januari 2011, 23:00
Categorie Zakelijk
Onderwerpen crash, itunes, scherm

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.