Printsgram: maak een fotokubus met de Instagram iPhone-app

Printsgram is een dienst waarmee je fotokubussen kunt laten maken van je Instagram-foto's. Rondom Instagram ontstaan steeds meer fotodiensten.

printsgram kubusDe fotokubus is terug van weggeweest. Printsgram is een van de bedrijven die meeprofiteert van de populariteit van de iPhone-applicatie Instagram. Rond Instagram is zelfs een hele industrie ontstaan van bedrijfjes die aanvullende fotodiensten aanbieden. Printsgram zorgt ervoor dat de foto’s worden omgezet naar een afdrukbaar PDF-bestand dat je zelf thuis kunt afdrukken, of naar een afdrukdienst kunt sturen. De fotokubus is een nieuw product.

De fotokubusdienst bevindt zich momenteel nog in betafase en zal binnenkort worden gelanceerd. Je maakt de kubus, print de bouwplaat en knutselt daarna een kubus ervan. Bij Printsgram voer je je Instagram-accountgegevens in, waarna je met een drag-and-drop-webinterface de gewenste foto’s naar een template kunt slepen. Dit levert een PDF-bestand op, dat je meteen kunt printen.

Hieronder zie je een voorbeeld:

instagram printsgram

Instagram zelf kreeg afgelopen vrijdag nog een update, met een nieuw filter Brannan.

Downloaden: Instagram (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 17 april 2011, 13:55
Categorie Fotografie en video
Onderwerpen instagram, printer

Instagram

Instagram is een populair sociaal netwerk voor het delen van foto's. Ontdek alles over de functies zoals Stories, Instagram Direct, gezichtsfilters en live video's. Zo haal je meer uit Instagram en krijg je meer likes.

Instagram

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.