Reacties voor: 22tracks 5.0 uitgekomen op iPhone: gratis en sexy

22tracks is volledig vernieuwd op iPhone en is voortaan gratis te downloaden. De Nederlandse muziekapp wil een groter publiek bereiken.
Bart Breij -
13 reacties
 1. YES! Eindelijk!

 2. Sexy gaat wel heel ver bij een app 😉

 3. Deze heb ik al een hele tijd niet meer gebruikt. Gebruik tegenwoordig alleen nog maar spotify om muziek mee te ontdekken.

 4. Ik gebruik de app al sinds het begin – tevreden gebruiker.

  Op zich heb nog steeds liever geen beeldvullende advertentie, ik hoef niet gewezen te worden op tracks van een zekere meneer Pharell…. Beetje zure reactie, en de update nog niet gezien, dus wellicht voorbarig. Ik wacht het dan nog even af verder.

 5. Ik heb geen behoefte aan advertenties. Zeker niet vanuit een app waar ik voor betaald heb.
  Zo lang het kan zal ik dus op de oude versie blijven.
  Daarnaast laat dit artikel ook zien dat het “gratis” maken van de app, plus het toevoegen van advertenties, een puur marketingtechnische reden is. Dat vind ik een belediging voor de 250000 gebruikers die de app aangeschaft hebben

 6. Dit artikel is vandaag opnieuw gepubliceerd vanwege de release van de nieuwe 22tracks-app op iPhone.

 7. Oogt heerlijk, en werkt súpersnel!

 8. Helaas weer een ‘bedrijf’ die het over die boeg gooit. Het was een leuk concept waar ik graag voor betaalde. Echter nog meer reclame hoeft van mij niet. Dus zodra die reclame update komt gaat voor mij de app de vuilnisbak in.

 9. Vanavond maar weer downloaden ! In het begin van de app erg tevreden mee geweest ! Maar de airplay deed het niet meer vervolgens verwijderd nieuwe kansen :))

 10. Ik heb ‘m gister eigenlijk juist verwijderd. Al een jaar niets mee gedaan… Vroeger was ik erg into radio apps en 22 e.d., maar dat is nu vervangen door iTunes Match.

 11. Eindelijk en ik vind hem echt top. Ziet er een stuk beter uit en de player werkt naar mijn idee een stuk smoother.
  Ikzelf gebruik eigenlijk alleen maar 22tracks, soundcloud en 3voor12luiterpaal. Deze apps zorgen altijd voor het nieuwste muziek aanbod voor mij.

 12. Maar waarom geen offline functie?

 13. Must… have… iPad version… for home audio usage! (>iPad >appletv > receiver.)

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.