Plan & Note 2.0 synchroniseert via iCloud met Herinneringen

Agenda-app Plan & Note 2.0 heeft in de update synchronisatie met iCloud, synchronisatie met Reminders/Herinneringen en nog veel meer.

plan-and-noteDe agenda-app Plan & Note is eigenlijk veel meer: het is een agenda, Getting Things Done-systeem en notitieblok. De app ondersteunt ook nog het Franklin-systeem, maar dat is in Nederland nooit zo populair geweest. Je kunt Plan & Note koppelen met webagenda’s, Outlook, iCal en allerlei andere diensten. Taken synchroniseer je met iOS Reminders en notities synchroniseer je ook via iCloud. Plan & Note heeft net een update gekregen waarin de iCloud-synchronisatie en de ondersteuning voor sync met de Reminders/Herinneringen-app is toegevoegd. Ook kun je de taken nu onderverdelen in mappen, weeknummers tonen, tijdzones bekijken, de week laten beginnen op zondag of maandag en allerlei uiterlijkheden aanpassen.

De lijst met verbeteringen in Plan & Note 2.0 is vrij lang, dus je kunt het best even in de App Store-omschrijving kijken of jouw vurig gewenste functie erin zit. Bijvoorbeeld het toevoegen van spraakmemo’s of een plattegrond aan afspraken. Of meerdere soorten notities die je van een wachtwoord kunt voorzien.

Plan & Note is wel te vergelijken met de app Pocket Informant. Ook die heeft als basis een agenda, die geïntegreerd is met takenlijst en adresboek. Dit soort apps proberen een vervanger te zijn voor de standaard agenda op de iPhone, maar dan met héél veel functies. Voor doorsnee gebruikers kan het aantal opties wel eens overdonderend zijn, maar wil je echt de agenda naar je hand kunnen zetten, dan vind je in Plan & Note veel van wat je zoekt.

Downloaden: Plan & Note (€3,59, universeel, iOS 5.0+)

plan and note ipad

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 februari 2013, 11:25
Categorie Productiviteit
Onderwerpen activity, notities

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.