GoodReader toont voortaan PDF-previews in lijsten

GoodReader heeft een update gekregen en toont nu previews van PDF-bestanden voordat je ze opent. Ook is de ondersteuning van foto's in RAW-formaat verbeterd.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:

goodreader-iphoneAl zolang de iPad bestaat is er de GoodReader-app. Het was de meest voor de hand liggende app om PDF-bestanden op de iPad te lezen, ook al is er tegenwoordig veel meer keuze uit goede PDF-apps.

De iPhone-app bestaat ook alweer een tijdje en heeft de afgelopen maanden telkens kleine updates gekregen. GoodReader onderscheidt zich vooral omdat het goed met grote PDF- en TXT-bestanden kan omgaan. Het is daarom erg geschikt voor handboeken, magazines en andere zware PDF-bestanden. De nieuwste update geeft je de mogelijkheid om een preview van elk PDF-bestand te zien. Zo kun je vooraf zien wat je kunt verwachten.

De miniatuurweergave van de PDF-bestanden is zichtbaar in de lijstweergave met bestanden. De nieuwe functie is trouwens optioneel: wil je de lijstweergave zonder plaatjes, dan kan je dat aangeven in de instellingen. Maar GoodReader kan nog veel meer bestandsformaten aan. Zo is in de laatste update de ondersteuning voor foto’s in RAW-formaat van Canon- en Nikon-camera’s verbeterd. De authenticatie voor SugarSync is aangepast aan de nieuwe veiligheidseisen van deze dienst en er zijn meer mogelijkheden voor externe ontwikkelaars. Heb je een app ontwikkeld waarbij je PDF-bestanden wilt inlezen en notities wilt laten toevoegen, dan kunnen ontwikkelaars daarvoor de nieuwe SendToGoodReader SDK gebruiken.

Jammer van GoodReader is dat er aparte versies voor iPhone en iPad zijn, die je apart zult moeten aanschaffen. Dat weerhoudt de gebruikers er niet van om toch een goede beoordeling te geven: 4,5 sterren.

Downloaden:

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 8 november 2013, 14:45
Categorie Productiviteit
Onderwerpen goodreader, pdf

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.