Officiële Twitter-applicatie al even te downloaden vanuit App Store

De officiële Twitter-applicatie voor iPhone (als opvolger van Tweetie 2) is zojuist even te downloaden geweest in de Amerikaanse App Store. Waarschijnlijk zal de applicatie binnen een paar uur officieel voor iedereen beschikbaar zijn.
Elger van der Wel - · Laatst bijgewerkt:

De officiële Twitter-applicatie voor de iPhone wordt momenteel toegevoegd aan de App Store. De applicatie was net al even te downloaden voor Amerikaanse gebruikers, maar is nu weer verdwenen. Waarschijnlijk omdat de applicatie nog in het proces zit, waarbij hij wordt toegevoegd aan de App Store.

Ruim een maand geleden werd bekend dat Tweetie was overgenomen door Twitter. De populaire Twitter-applicatie zou worden opgevormd tot een officiële (gratis) Twitter-applicatie. Vanochtend verdween voorganger Tweetie 2 al uit de App Store, wat al een indicatie was dat de applicatie er aan zat te komen.

Zodra Twitter beschikbaar is, is hij via deze link te downloaden. Macstories heeft applicatie al kunnen downloaden en houdt een blog bij over de eerste bevindingen, waar onder meer al duidelijk is geworden dat het icoon ongewijzigd is gebleven en het versienummer omhoog is gegaan naar 3.0.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 mei 2010, 18:48
Categorie Sociaal netwerken
Onderwerpen app store, applicaties, tweetie, twitter

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.