iculture-biz
iCulture Biz

Office 365 Admin-app voor iOS maakt mobiel beheer makkelijker

Microsoft heeft vandaag de iOS-applicatie Office 365 Admin uitgebracht. Hiermee kunnen IT-beheerders de Office 365-servers binnen een organisatie bedienen. Je kunt kijken of alles in orde is en of alle functies van Office 365 goed werken, vanaf je iPhone, iPod touch of iPad. Op het scherm ‘Service health’ zie je of alles kits is met […]
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

office-365-admin-icoonMicrosoft heeft vandaag de iOS-applicatie Office 365 Admin uitgebracht. Hiermee kunnen IT-beheerders de Office 365-servers binnen een organisatie bedienen. Je kunt kijken of alles in orde is en of alle functies van Office 365 goed werken, vanaf je iPhone, iPod touch of iPad. Op het scherm ‘Service health’ zie je of alles kits is met je Identity Service, SharePoint-, Exchange-, Lync- en Office 365-implementeatie. Voor elke dienst zie je vonkjes staan als alles OK is.

microsoft-office-365-admin-iphoneBeheerders kunnen ook de informatie per dienst filteren. En ze kunnen aangeven hoe vaak de data ververst moet worden in de app. Je kunt de app gratis downloaden, maar je hebt wel Office 365-beheerrechten nodig om het te kunnen gebruiken. Dat houdt ook in dat de organisatie waarvoor je werkt een abonnement op de Office 365-diensten heeft. Microsoft Azure Active Directory Multi-Factor Authentication wordt momenteel nog niet ondersteund.

Ben je gewone gebruiker, dan kun je gebruik maken van de Office 365-app voor iOS, die Microsoft eerder dit jaar uitbracht. Die is gericht op het bekijken en uitvoeren van eenvoudige bewerkingen van Word-, Excel- en PowerPoint-bestanden. Die is gratis voor studenten, maar kost voor consumenten €100 per jaar.

Downloaden: Office 365 (gratis, universeel, iOS 6.1+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 10 januari 2014, 11:43
Categorie Zakelijk
Onderwerpen iculture biz, microsoft, office

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.