Super Note 4.0 voor iPhone en iPad: notities met audio, tekst en foto’s

Super Note is een populaire en universele notitie-app waarmee je tegelijkertijd kan typen en tekst kan inspreken. Na de laatste grote update heeft de app een nieuw uiterlijk en de mogelijkheid om foto’s aan je notities te hangen. Je kunt deze foto’s direct maken of uit je filmrol importeren. Daarnaast kun je nu makkelijk en […]
Lisa van der Velden - · Laatst bijgewerkt:

super noteSuper Note is een populaire en universele notitie-app waarmee je tegelijkertijd kan typen en tekst kan inspreken. Na de laatste grote update heeft de app een nieuw uiterlijk en de mogelijkheid om foto’s aan je notities te hangen. Je kunt deze foto’s direct maken of uit je filmrol importeren. Daarnaast kun je nu makkelijk en snel de app doorzoeken op notities, voicememo’s en herinneringen. Super Note is een overzichtelijke app om even snel iets te noteren of op te nemen. Voor iedere notitie kun je een reminder instellen en een handige kleurcodering uitzoeken.

Om een notitie te maken in Super Note kun je eerst kiezen welk type notitie je wil maken: Note, Memo, Lecture of Meeting. Deze categorieën hebben ieder een eigen kleur. Als je liever andere categorieën hanteert kun je deze hernoemen bij de instellingen. Kies bijvoorbeeld voor ‘Boodschappenlijstjes’ in plaats van Lecture. Na het kiezen van een categorie kun je aan de slag. Typ wat je wil en tik op het microfoontje om ondertussen op te nemen. Tik er nogmaals op om de opname te pauzeren. Via het icoontje van de camera kun je foto’s aan een notitie hangen en via het klokje kun je een reminder voor de notitie instellen.

alle optiesdatum zetten

Ideaal voor multitasken

Je kunt opnames op ieder gewenst moment pauzeren, om op een later moment nieuwe fragmenten aan een opname toe te voegen. Met de navigatiepijlen in de balk bovenin kun je door de opname bladeren. Veeg de gehele balk naar links of rechts om te zien welke foto’s of herinneringen er aan een notitie hangen. Ook nieuw in Super Note: het exporteren van notities naar Dropbox, als aanvulling op de mogelijkheid om notities te mailen of via een computer op hetzelfde Wifi-netwerk te downloaden. Ook is het nu mogelijk om ‘timestamps’ aan notities mee te geven. Tik hiervoor op de datum van een notitie om deze aan te passen. Zo zorg je ervoor dat een notitie op een andere datum terecht komt dan vandaag, bijvoorbeeld op de dag waarop je de genoteerde informatie denkt nodig te hebben. Je kunt al je notities in het overzicht sorteren op categorie, datum of alfabetische volgorde.

Om Super Note eerst uit te proberen kun je ook eerst een Super Note van de app uitproberen. In die gratis variant kun je maximaal 4 notities maken en maximaal 1 foto aan een notitie toevoegen. In Super Note Pro kan dit onbeperkt en heb je bovendien de mogelijkheid om je notities te beveiligen met een geheime code. Super Note Pro heeft een gemiddelde waardering van 4,5 ster in de App Store. Al met al is Super Note een fraaie en praktische app, vooral doordat je tijdens het opnemen op ieder moment notities en foto’s kunt maken en andersom. Multitasken wordt je dus zo eenvoudig mogelijk gemaakt.

overzichttdownloaden

Super Note vs. Evernote

Een alternatief voor Super Note is het welbekende Evernote, een gratis notitie-app met veel meer functies. Door al die functies is Evernote echter ook iets onoverzichtelijker. Bovendien kun je in Evernote alleen verschillende opnames aan een notitie toevoegen, in plaats van één opname die je ondertussen hebt kunnen pauzeren. Voor mensen die dat onhandig vinden en graag een simpele en overzichtelijke notitie-app willen is Super Note wellicht een betere optie.

Downloaden: Super Note (gratis, iPhone, iOS 6.0+)
Downloaden: Super Note Pro (€2,69, iPhone, iOS 6.0+)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:08
Categorie Productiviteit
Onderwerpen notities, voicememo

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.