Microsoft Photosynth voor iPhone krijgt lijst met beste foto’s

Microsoft heeft de panoramafoto-app Photosynth een update gegeven, met een lijst van beste foto's, meer mogelijkheden om te bewerken en te delen. Ook is Photosynth stabieler geworden.

photosynthMicrosoft heeft een update uitgebracht voor Photosynth, de app waarmee je panoramafoto’s op de iPhone kunt maken en delen. Versie 1.1 heeft nieuwe functies gekregen, zoals een lijst met best gewaardeerde panoramafoto’s die wereldwijd zijn gemaakt. Ook kun je elke week je geslaagde foto’s inzenden om een Xbox met Kinect te winnen. Er zitten nieuwe functies in om je foto’s te delen: je kunt de panorama’s op Facebook en Bing Maps beschikbaar stellen of via e-mail versturen.

Met bijgeleverde tools zoals bijsnijden en bewerken maak je panoramafoto’s nog beter, waarna je ze kunt exporteren naar de fotorol. Handig is ook, dat Microsoft voortaan meerdere licentievormen aanbiedt via de app: je kunt als maker van een foto uit één van de 7 licenties kiezen, waarbij je meer of minder rechten geeft aan mensen die de foto willen hergebruiken.

Photosynth is stabieler geworden en maakt het makkelijker verbinding met externe accounts te maken. De locatiefunctie geeft je meer keuze uit plaatsen die je aan je panorama kunt koppelen. Photosynth is gratis

Downloaden: Photosynth (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2011, 22:06
Categorie Fotografie en video
Onderwerp microsoft

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.