GoodReader voor iPad krijgt tabbladen met recente documenten

GoodReader voor iPad heeft een update gekregen. Je kunt nu sneller terug naar recent geopende documenten via tabbladen in de app. Ook zijn de mogelijkheden voor annotaties uitgebreid.

goodreaderGoodReader is een app waarmee je PDF-bestanden op de iPad kunt lezen en van annotaties voorzien. De app heeft een update gekregen naar versie 3.8 met handige functies, zoals de mogelijkheid om tussen recent bekeken documenten te wisselen. Via een menu aan de zijkant kun je annotaties toevoegen. En de dikte en kleur van de annotaties is te wijzigen, zonder naar een andere modus over te schakelen. GoodReader kan trouwens veel meer dan PDF-bestanden vertonen, want het is ook een app om bestanden te beheren en het kan diverse bestandsformaten aan, zelfs voor het afspelen van audio en video. Mogelijkheden zijn onder andere het versturen van meerdere attachments in een e-mailbericht.

Natuurlijk worden Microsoft Office- en Apple’s iWorks-bestanden ondersteund. Je kunt HTML- en Safari-webarchieven openen, foto’s bekijken en audio en video afspelen in diverse formaten. Vanuit de app kun je nu een gratis SugarSync-account aanmaken, waarbij je meteen 5 GB opslagruimte krijgt. Favoriete bestanden kun je voorzien van een sterretje. Een laatste verbetering is dat je op de iPad 2 betere ondersteuning voor native video mirroring hebt: je sluit de videokabel op de iPad 2 aan en video mirroring is vanzelf geactiveerd.

Downloaden: GoodReader (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2011, 23:44
Categorie Productiviteit

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.