Telesport Ronde App: volg de Tour de France op je iPhone

De Telegraaf heeft de Telesport Ronde App uitgebracht, een app voor de Tour de France, waarmee je kenmerken van de etappe kunt bekijken, nieuws volgen, etappekaartjes bestuderen en uitslagen zien.

telesport ronde appIn de App Store is een tijdje geleden de vernieuwde officiële app voor de Tour de France verschenen. Die kost €0,79 en op de iPad zelfs €3,99. De bekende app Rabo Cycling (gratis) heeft gisteren ook een update gekregen. Maar er verschijnen ook nieuwe apps, zo kort voor de Tour de France. Telesport Ronde App is een voorbeeld daarvan. Deze gratis app van De Telegraaf toont de belangrijkste kernmerken van elke etappe, het wedstrijdschema en live-standen onderweg. Maar het volk wil ook wat, dus je kunt elke dag stemmen op een nieuwe kandidate voor de titel Tourbabe van 2011.

telesport tour de franceMet de alert-functie blijf je op de hoogte van de belangrijke gebeurtenissen tijdens de etappe. Alle etappekaartjes zijn aanwezig, je kunt de koers door het oog van de fotograaf volgen en je leest in de app tweets van bekende wielrenners. Op korte termijn krijgt de app nog meer functies. De Telegraaf zal dan wel snel moeten zijn, want de Tour begint dit weekend al. Op 2 juli gaan de mannen van start op het eiland Noirmoutier, om op 24 juli te eindigen in Parijs.

Downloaden: Telesport Ronde App (gratis)
Tipgever: Windkr8Rcrtment via Twitter

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 juni 2011, 21:43
Categorieën Nederlandse apps, Sport
Onderwerpen sport, tour de france

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.