Microsoft OneNote voor iPhone krijgt betaaloptie vanaf 500 notities

Microsoft heeft OneNote voor de iPhone vernieuwd. De app is sneller en stabieler geworden, ondersteunt nu tabellen, maar er is ook een betaalfunctie ingevoerd: vanaf 500 notities moet je betalen.

onenote iphoneMicrosoft brengt met enige regelmaat een iOS-app uit. Laatst kon je nog lezen over de Xbox Live-app voor de iPhone en vandaag hebben ze alweer iets nieuws: een iPad-versie van OneNote. De iPhone-versie van deze app heeft vandaag ook een update gekregen, met als nieuwe functie: een betaaloptie. Je kunt met OneNote voortaan 500 notities synchroniseren. Wil je meer, dan moet je notities weggooien of de portemonnee trekken voor de betaalde upgrade (€3,99). Dit reken je via een in-app aankoop af.

Microsoft OneNote is een app waarmee je notities en takenlijstjes kunt maken. De app ondersteunt nu ook tabellen in notitieboeken die je op de desktop of via de webinterface hebt gemaakt. De iPhone-versie heeft bovendien een betere performance gekregen en is stabieler geworden. Reden genoeg dus om te updaten, mits je niet teveel notities hebt.

Downloaden: Microsoft OneNote (gratis, meer dan 500 notities kost €3,99)
Ook verkrijgbaar: OneNote for iPad (gratis, upgrade kost €11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 22:50
Categorieën Productiviteit, Zakelijk
Onderwerpen microsoft, notities, onenote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.