Microsoft brengt OneNote voor iPad uit met betaalde upgrade

Microsoft heeft OneNote voor iPad uitgebracht. Met OneNote kun je notities maken, voorzien van afbeeldingen, plattegronden en todo-lijstjes. De eerste 500 notities zijn gratis, daarna betaal je 3,99 euro.

microsoft-onenote-ipadMicrosoft heeft vandaag OneNote voor iPad uitgebracht, plus een update voor de al bestaande iPhone-app voor OneNote. Opvallend is dat Microsoft geld wil gaan vragen voor gebruikers die meer dan 500 notities op hun mobiele apparaat willen bewaren. Via een in-app aankoop van €3,99 (iPhone) of €11,99 (iPad) kun je het aantal notities uitbreiden. Verder heeft Microsoft voor zakelijk gebruik aangekondigd dat de berichtendienst Lync beschikbaar is voor iOS, Android en Symbian.

OneNote is een notitie-app waarmee je ideeën en taken snel kunt noteren. De notities zijn doorzoekbaar en mogen ook afbeeldingen en opsommingslijstjes bevatten. Via Microsoft SkyDrive kun je de notities synchroniseren met een online opslagruimte. Je hebt een Windows Live ID nodig om de app te kunnen gebruiken. Eventueel kun je vanuit de app een nieuw account aanmaken. Met de iPad-app kun je notitieboeken openen die met OneNote 2010 op de desktop of met de webapp van OneNote zijn gemaakt. Opmerkelijk is verder nog, dat Microsoft de apps alleen voor andere platformen beschikbaar stelt maar niets voor Windows Phone aankondigde.

Downloaden: OneNote for iPad (gratis, meer dan 500 notities kost €11,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 12 december 2011, 22:57
Categorieën Productiviteit, Zakelijk

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.