Spy Mouse vandaag gratis voor de iPhone verkrijgbaar

De bekende iPhone-game Spy Mouse van Firemint is vandaag gratis voor de iPhone en iPod touch verkrijgbaar. Uitgever Electronic Arts geeft deze maand meerdere games goedkoop of gratis weg voor hun Daily Deals-actie
Bastiaan Vroegop - · Laatst bijgewerkt:

Spy MouseToen ontwikkelaar Firemint werkte aan Spy Mouse, waren alle ogen op de studio gericht. Met games zoals Real Racing en Flight Control hadden ze immers al eerder succes geboekt. Heb je dit nieuwste spel van Firemint nog steeds niet kunnen spelen, dan is vandaag wellicht het ideale moment om hem te downloaden. Uitgever Electronic Arts biedt de game namelijk tijdelijk gratis aan in de App Store.

In Spy Mouse moet je in een aantal levels ongezien een stuk kaas bereiken en naar een gat in de muur brengen. Dit doe je door een lijn op het scherm te tekenen, die wordt gevolgd door hoofdrolspeler Agent Squeak. Levels zijn gevuld met katten die de wacht houden en een serie aan voorwerpen en obstakels.

Firemint heeft tot nu toe Spy Mouse-spelers goed beziggehouden. Zo kwam er deze maand een speciale kerstupdate uit en werden er afgelopen maand nog internationale ranglijsten en uitdagingen toegevoegd.

Dit is niet de eerste game die Electronic Arts deze maand weggeeft: eerder kwamen onder andere Need for Speed Undercover en Mirror’s Edge voorbij. De reden hierachter is EA’s Daily Deals-actie, waarbij ze tot aan kerst korting geven op bepaalde games en in-app aankopen.

Downloaden: Spy Mouse (tijdelijk gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 20 augustus 2014, 14:33
Categorie Games
Onderwerpen electronic arts, firemint, gratis, spy mouse

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.