Microsoft lanceert OneNote voor iPhone

Microsoft heeft de notitie-applicatie OneNote uit de Office-suite nu ook voor de iPhone gelanceerd.
Michel Lusthof - · Laatst bijgewerkt:

OneNoteMicrosoft heeft vandaag OneNote, de eerste Office-applicatie voor iOS, gelanceerd. Met OneNote kun je notities en lijstjes op je iPhone maken en deze beheren. Deze notities kunnen tekst, afbeeldingen en opsommingen bevatten. Omdat de applicatie ook aankruisvakjes ondersteunt kun je de notities ook gebruiken als je persoonlijke todo-lijst. Daarnaast is het mogelijk om je notities te synchroniseren met Windows Live online opslag (gratis, Windows Live ID vereist) zodat je er vrijwel overal toegang toe hebt.

Er zijn al vele notitie- en todo-apps voor de iPhone, maar wie Office-gebruiker is zal deze (voorlopig) gratis applicatie van Microsoft wel kunnen waarderen. Je kunt er namelijk ook notitieblokken gemaakt in de Office-applicatie OneNote 2010 mee openen. Wellicht wijst dit erop dat het bedrijf overweegt om de gehele Office-suite naar het iOS-platform te brengen. De applicatie zelf vereist tenminste iOS 4.2 en werkt alleen op een iPhone of iPod touch.

Downloaden: OneNote (voor onbepaalde tijd gratis)

Vooralsnog is de applicatie niet in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. Microsoft zal op een later moment internationale beschikbaarheid aankondigen.

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 19 januari 2011, 17:18
Categorie Productiviteit
Onderwerpen microsoft, notities, office, onenote

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.