Bills On your Table HD: overzicht van je rekeningen

Met Bills On jour Table HD kun je de administratie van je openstaande rekeningen bijhouden.

Bills ~ On your table HDAls je veel rekeningen thuisgestuurd krijgt is het een flinke administratie om bij te houden met welke je wanneer moet betalen en of je een rekening al hebt betaald. Bills ~ On your Table HD helpt je daarbij. Het is een zeer uitgebreide applicatie waarmee je de administratie van je rekeningen kunt bijhouden.

Het werkt simpel: je voert een rekening in met informatie zoals het type, het bedrag en de datum waarvoor de rekening betaalt moet zijn. Ook kun je instellen of je waarschuwing wil krijgen en of het bijvoorbeeld maandelijkse rekening is. De rekeningen komen netjes in een lijst met verschillende categorieën te staan en er is een overzicht van welke rekening je vandaag moet betalen. Ook kun je de rekeningen weergeven op een kalender. De app houdt bij welke rekeningen je hebt betaald in het verleden en je kunt statistieken bekijken.

De rekeningen die je opslaat kunnen worden gesynchroniseerd met een online dienst, zodat ze ook beschikbaar zijn in de iPhone-versie van de applicatie. Daarnaast is het mogelijk om de toegang tot de Bills te beveiligen met een wachtwoord.

Downloaden: Bills ~ On your Table HD (€3,99)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 januari 2011, 21:05
Categorie Financiën

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.