Kindle voor iOS krijgt aanpasbare marges en snel markeren

Kindle voor iPad en iPhone heeft een update gekregen met aanpasbare marges, highlighten en makkelijker de helderheid aanpassen. Ook krijg je miniaturen van pagina's te zien.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

kindle app kinderboekAmazon kondigde vandaag aan dat de Kindle Fire is uitverkocht, een week voordat de nieuwe Kindle Fire II wordt verwacht. Maar eigenlijk kun je je Kindle-boeken net zo goed op de iPad lezen, met een iOS-app die vandaag ook werd vernieuwd. De update geeft je de mogelijkheid om de kantlijn (marge) aan te passen naar eigen smaak. Daarbij kun je kiezen uit drie verschillende layouts met meer of minder witruimte.

Ook kun je snel tekst markeren op al je apparaten en de helderheidsschuifknop is verbeterd. Wil je in het donker de schermverlichting wat meer dimmen, dan kan dat nu nog makkelijker en je hebt bovendien keuze uit meerdere paginakleuren.

Minaturen van pagina’s maken het gemakkelijker om door een boek te bladeren. Met knoppen vooruit en terug blader je snel door een boek en voeg je highlights, bookmarks en notities toe aan de nieuwe notebook-functie. Dit is vooral bedoeld voor studenten, die snel kunnen filteren op basis van teksten in het notebook. Bovendien kun je nu ook foto’s, illustraties en tabellen markeren in Print Replica Textbooks. Dit zijn studieboeken die eruit zien als het gedrukte origineel. Ook geschikt voor kinderboeken, zoals op de afbeelding hierboven te zien is.

Downloaden: Kindle voor iOS (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 18 augustus 2014, 11:33
Categorie Boeken
Onderwerpen ebook, facebook, kindle

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.