iTunes Festival London 2012-app nu Nederlandstalig

Het iTunes Festival London gaat weer van start. Vanaf 1 september kun je genieten van optredens van Usher, Jack White, Norah Jones en meer. De app is Nederlandstalig, presteert beter en bevat meer informatie over de artiesten.
Gonny van der Zwaag - · Laatst bijgewerkt:

itunes festival londonIn Nederland staan we te popelen om naar Lowlands te gaan, maar de Britten kijken uit naar een heel ander muziekfeestje: het iTunes Festival. Een maand lang komen bekende artiesten op uitnodiging van Apple optreden in de Britse hoofdstad. De app voor het festival is vanaf vandaag bijgewerkt naar versie 3.5 en is nu volledig in het Nederlands. Ook nieuw: meer informatie over de optredens en een betere performance. Dertig dagen lang, van 1 tot 30 september 2012 kun je via de app gratis meegenieten van de optredens in Londen. Meer dan zestig artiesten komen langs, waaronder Usher, Norah Jones en Jack White.

usher itunes festivalBij de wat minder bekende artiesten vind je Emeli Sandé, Plan B, Conor Maynard en anderen. Meisjes kunnen meegillen met de boyband One Direction en heb je naar de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen gekeken, dan komt de roodharige singer-songwriter Ed Sheeran je vast bekend voor.

Het wordt een mix van bekende sterren en nieuwkomers. Ze zullen optreden in één van de beste live-locaties in Londen, The Roundhouse. Optredens zijn live via de app te bekijken en zijn achteraf ook nog beperkte tijd beschikbaar op je iPhone, iPad of iPod touch. Je kunt ook de concerten naar je tv streamen via AirPlay en de Apple TV. Usher geeft op 1 september de aftrap. Daarna zijn er op de meeste dagen twee optredens, om tenslotte te eindigen met de uitsmijter van dit jaar: Hot Chip.

Je kunt ook bij de optredens aanwezig zijn. Kaarten zijn gratis verkrijgbaar maar worden op basis van verloting uitgedeeld.

Downloaden: iTunes Festival London 2012 (gratis)

Suggestie hoe we dit artikel kunnen verbeteren? Laat het ons weten!

Informatie

Laatst bijgewerkt 29 december 2012, 12:46
Categorie Muziek
Onderwerpen festival, itunes, muziek

iTunes

Lees alles over iTunes, de software voor het beheren van je mediacollectie op Mac en Windows. Wat kun je zoal doen met iTunes en hoe zit het met alternatieven?

iTunes

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.