Reacties voor: Infomaps Metro Amsterdam: alle vier metrolijnen op je iPhone

Infomaps Metro Amsterdam is een applicatie waarmee je de 4 metrolijnen van Amsterdam op je iPhone kunt bekijken. De applicatie toont metrostations en mogelijkheden om over te stappen, maar geen dienstregeling of tramlijnen.
Gonny van der Zwaag | iCulture.nl - · Laatst bijgewerkt:
8 reacties
  1. Inderdaad een mooie App, maar toch vind ik Infomaps Amsterdam handiger, vanwege de tramlijnen en treinverbindingen erbij. Voor die 1,60 meer is dat best een goeie koop.

  2. Jammer dat het zo’n incomplete App is. Die paar lullige metrolijntjes die we hier hebben, kennen de meeste Amsterdammers ook wel ongeveer uit hun hoofd denk ik. Maar niet iedere hoofdstedeling weet zonder spieken welke trams en (nacht)bussen precies waar komen. Als die informatie er óók in zou zitten, zou ik er als Amsterdammer best voor willen betalen (zelfs meer dan 79 cent) – zeker als de App location aware is en toegang biedt tot de dienstregeling en actuele informatie over de talloze omleidingen, stremmingen of vertragingen.

  3. Dit design, met de tijdeninformatie van ov9292. DAN pas heb je een applicatie die iedereen wil hebben! Dit is veel te incompleet.

  4. @Heinz
    Helemaal mee eens. Een app zoals Trein en Bus maar dan Tram is meer dan welkom en daar wil ik best voor betalen. Dit is eigenlijk net niets voor die 79 cent.

  5. Dit lijkt me een waardeloze app. Die 4 lijntjes kent iedereen (uit A’dam) wel denk ik. En mocht je ze niet kennen is het sneller in de metro of op het perron even naar het kaartje te kijken…

  6. Leuk voor nu ook slim want de update hoeft pas in 2020 wanneer die noord zuidlijn eindelijk eens af is.

  7. Laat ze deze vormgeving gebruiken met de actuele info èn locatie van 9292ov, dan heb je een top app waar je in èn buiten Amsterdam wat aan hebt… Ik denk dat ik zelf maar een cursus ga volgen om zo’n applicatie te bouwen..

Reacties zijn gesloten voor dit artikel.